fbpx
bomen

€300 voor jouw bomen in Overijssel

Je krijgt €100,- tot €300,- van Provincie Overijssel als je met 5 personen bomen plant in je omgeving. Dit is 100% financiering dus dan zijn de bomen gratis.
Doe de aanvraag via Groenbezig.

Komende winter is er ook voor kleinschalige initiatieven de mogelijkheid om bomen aan te planten. Deze regeling heeft een maximum van 300 euro per straat, wijk, buurtschap of dorp, en kan hier via Groenbezig worden aangevraagd”.

Voor wie is deze regeling?

De subsidie wordt verstrekt door de provincie Overijssel in het kader van de regeling “Iedereen een boom”. Deze subsidie kleinschalige aanplant is speciaal voor -groene- buurtinitiatieven, buurtschappen, verenigingen die een eigen terrein beheren, zorginstellingen met een (semi-) openbare tuin en (gemeentelijke) adoptietuinen waar (fruit-) bomen geplant mogen worden.

Het bedrag voor deze kleinschalige regeling is minimaal 100 en maximaal 300 euro (100% financiering). Voor dit geld mogen bomen of bosplantsoen aangeschaft worden, inclusief de bijbehorende palen en banden voor ondersteuning van de bomen en grondverbeteraar.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

Datum

zondag 30 okt

Tijd

Gehele dag

Meer info

Meer Lezen
Categorie
De Groene Loper

Organisator

De Groene Loper
Telefoon
0570-653437
Email
groeneloper@ulebelt.nl
Website
https://www.facebook.com/groeneloperdeventer
Meer Lezen

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE