fbpx

Demonstratie tasjes maken van oude paraplu’s in het Repaircafe

Dutch Sustainable Fashion Week Deventer

Organisator

Dutch Sustainable Fashion Week Deventer
Website
https://www.facebook.com/sustainablefashionweekdeventer/

Andere organisatoren

Repair Café Deventer en Twello
Repair Café Deventer en Twello
Website
https://repaircafedeventertwello.wordpress.com/

Locatie

Het Goed
Harderwijkerstraat 25, 7418 BA Deventer

Kosten

Gratis

Meer info

Meer info

Datum

zaterdag 05 okt
Verlopen!

Tijd

10:00 - 13:30

Je doet het milieu en je portemonnee een plezier als je langer met je kleren doet. Dat kan door er goed voor te zorgen en als het kapot is, te (laten) repareren. Op  zaterdag 5 oktober kun je jouw kapotte kleding kosteloos laten reparen en geeft  Repaircafe in Deventer en Twello jou  tips.  Ook zal het Repaircafe een demonstratie geven hoe je van je oude paraplu eenvoudig een tasje kunt maken.

Dutch Sustainable Fashion Week Deventer

Van 4 t/m 13 oktober vindt de 6e editie plaats van de Dutch Sustainable Fashion Week. Deventer doet hier voor de eerste keer aan mee met een uitgebreid programma! De week draait om bewustwording op het gebied van duurzame mode. Wist je dat de kledingindustrie op de 2e plek staat van de meest vervuilende industrieën? Met het gevarieerde programma in Deventer willen wij je op een leuke manier inspireren hoe jij je steentje bij kan dragen aan het verduurzamen van je garderobe.

In Deventer staan er maar liefst 20 activiteiten gepland. Zo zijn er diverse kledingruil-events, een lezing van stylecoach “Indiaan in je Kast” in Fooddock, een interessante documentaire “The Positive Chain of Change” over de modeindustrie waarbij de jonge documentairemaakster aanwezig is en een sustainable shoppingroute langs de duurzame winkels in Deventer.

Dit evenement wordt niet door het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd maar door één van de vele instanties of bedrijven actief met duurzaamheid.

Uw duurzaam evenement in omgeving ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE