fbpx
heerlijke hanzemarkt

Deventer (h)eerlijke hanzemarkt

Vanaf Augustus 2022 zal er op de laatste zaterdag van de maand op het vernieuwde plein van de GROTE KERK een idylische streekmarkt plaats vinden. Van 10.00 tot 16.00 is er de (h)eerlijke hanzemarkt. De plek die gekozen is  ademt een en al historie uit. Het Grote Kerkhof is een plein in de stad Deventer aan het plein bevinden zich de Grote of Lebuinuskerk, het Stadshuis van Deventer en natuurlijk ook het Duurzaamheidscentrum.

Grote Kerkhof

Nadat u uw boodschappen heeft gedaan kunt u lekker genieten van de vele terrasjes die het plein kent of een bezoekje brengen aan het Duurzaamheidscentrum.

Deventer (h)eerlijke hanzemarkt

De behoefte aan ambachtelijk gemaakte, lekkere producten, rechtstreeks van de boer groeit. Op de (h)eerlijke hanzemarkt  staan producenten uit de regio met authentieke, pure, eerlijke en met veel kennis en ervaring gemaakte producten. Hier kun je proeven en beleven wat ambacht is. Bovendien zijn het producten met een eigen verhaal. Elke producent wil dit graag op de markt persoonlijk vertellen en laat je graag proeven. Alle producten zijn op een kleinschalige wijze gemaakt.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

Datum

zaterdag 27 aug
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

Meer info

Meer Lezen

Locatie

Grote Kerkhof Deventer
Categorie
Deventer (h)eerlijke hanzemarkt

Organisator

Deventer (h)eerlijke hanzemarkt
Website
https://deventer-heerlijke-hanzemarkt.nl/
Meer Lezen
Open op wo. t/m za. van 11:00 - 17:00 uur

Grote Kerkhof 1
7411 KT Deventer

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE