fbpx
2010289242dcd mondkapjess min 1 scaled

Duurzaamheidscentrum weer open!

Het Duurzaamheidscentrum gaat weer open! Vanaf woensdag 26 januari openen de deuren van het Duurzaamheidscentrum Deventer weer. We zijn blij dat we weer bezoekers kunnen ontvangen in ons centrum zodat we jullie kunnen inspireren en informeren rondom duurzaamheid. 

Wat bieden wij jou in het centrum?

In het Duurzaamheidscentrum laten we je onder andere zien hoe je jouw huis energiezuiniger kan maken en hoe je je kunt voorbereiden op andere manieren van verwarmen. Wat er mogelijk is aan leningen en subsidies en wat je kunt besparen. Maar ook hoe je duurzamer kunt eten en rijden en wat je in je tuin kunt doen. Er is in het centrum ook altijd een voorlichter aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden. De voorlichter kan je helpen bij het zetten van de eerste duurzame stappen of bij een volgende stap. Daarnaast kan diegene je, onafhankelijk, doorverwijzen naar bedrijven die je kunnen adviseren, of met hun producten kunnen helpen.

Ben jij van plan om binnenkort een keertje langs te komen nu het Duurzaamheidscentrum weer open is? Op de onderstaande dagen en tijdstippen kun je een bezoek aan het centrum brengen en check hier de routebeschrijving!

– Woensdag 12:00 – 18:00 uur
– Donderdag 12:00 – 18:00 uur
– Vrijdag 12:00 – 18:00 uur
– Zaterdag 11:00 – 17:00 uur

Online staan we ook nog steeds voor je klaar

Naast dat je met jouw duurzame vragen weer terecht kan in het fysieke centrum, kun je ook nog steeds jouw vraag online stellen. Daarnaast kun je je ook aanmelden voor gratis telefonisch energieadvies, waarin we je op de hoogte willen brengen van de verschillende regelingen om jouw koophuis te verduurzamen. Zo zijn er op dit moment flinke kortingen op bijvoorbeeld infraroodverwarming of isolatie. Daarnaast kan je ook gratis producten, zoals ledlampen, tijdschakelaars, tochtstrips en radiatorfolie ontvangen. Op die manier gaat jouw energierekening omlaag én spaar je het milieu.

Banner vrijwilligers

Datum

woensdag 26 jan - woensdag 02 feb
Verlopen!

Tijd

Gehele dag
Categorie
Duurzaamheidscentrum Deventer

Organisator

Duurzaamheidscentrum Deventer
Email
info@dcdeventer.nl
Website
https://www.dcdeventer.nl
Check hier de route

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE