zonnepanelen
Nationale Duurzame Huizen Route

Organisator

Nationale Duurzame Huizen Route
Website
https://duurzamehuizenroute.nl/
Inschrijven
Categorie

Meer info

Inschrijven

Datum

zaterdag 31 okt

Tijd

Gehele dag

Kosten

Gratis

Duurzame Huizen Route 2020

Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 31 oktober en 7 november 2020 krijg je de mogelijkheid om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten. In heel Nederland, ook in Deventer en omstreken, stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis open. In een ongedwongen sfeer heb je alle tijd om vragen te stellen.

Ervaringen uit de eerste hand

Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Stel je vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand.

Veel huiseigenaren zijn het hele jaar door via de website van de Nationale Duurzame Huizenroute bereikbaar voor vragen of aanvullende informatie. Dit kan door middel van een contactformulier bij de woning. Bekijk de duurzame huizen bij jou in de buurt. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of kenmerk.

De deelnemende huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.

Huis aanmelden

Vind je het leuk om anderen op weg te helpen bij het duurzamer maken van hun woning?
Meld je huis aan voor de Nationale Duurzame Huizen Route en deel jouw kennis en ervaringen. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, HR++-glas, zonnepanelen of balansventilatie; alle opgedane kennis en ervaringen zijn waardevol!


Dit evenement wordt niet door het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd maar door één van de vele instanties of bedrijven actief met duurzaamheid.

Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.