fbpx
infoavond-energiebesparing

Infoavond over energiebesparing 2021

Veel mensen maken zich zorgen over de hoge energieprijzen, ze verwachten een hoge rekening. Ze willen wel energie besparen en hun huis verduurzamen, maar weten niet hoe, of waarmee ze moeten beginnen. Maar je kunt makkelijk geld besparen. Daarover vertellen we graag tijdens de infoavonden over energiebesparing in het Duurzaamheidscentrum: alles over kleine en grote aanpassingen in je huis voor een lagere rekening. De eerst volgende infoavond is op donderdag 9 december en bij grote belangstelling willen we meer van zulke infoavonden plannen. Het kost niets. Je moet je wel aanmelden, want er is beperkt ruimte.

 

Update: de beschikbare plekken voor de infoavonden over energiebesparing op 9 december zijn inmiddels vergegeven. Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht wanneer er nieuwe infoavonden worden georganiseerd? Laat klik dan op ‘emailadres achterlaten’ hieronder:

>> E-mailadres achterlaten <<

 

Wat kan je verwachten van de infoavond?

Tijdens de infoavonden geven de energiecoaches van de Deventer Energie Coöperatie uitleg om je huis te verduurzamen en energie te besparen. Dat scheelt in je beurs, maar het geeft ook meer comfort. En het is uiteraard beter voor het milieu en het klimaat. Onderwerpen die voorbij komen zijn: isolatie, ventilatie, verlichting en verwarming. Veel kun je zelf doen, en niet alles hoeft veel geld te kosten. We spreken ook over financiering en wat de subsidiemogelijkheden zijn. En natuurlijk kunnen mensen vragen stellen.

 

Alvast één tip voor energiebesparing

De eerste tip is altijd: voorkom warmteverlies door tocht. Zoek naar tochtplekken en kieren, zoals bij de voordeur, raamkozijnen, de dakaansluiting of je houten vloer. Die kun je zelf eenvoudig dichten met kit, een nieuw latje of een tochtprofiel, allemaal te krijgen bij de bouwmarkt. Breng folie aan achter de verwarming, dat reflecteert de warmte die anders door de muur naar buiten gaat. Meer weten? Geef je hier of hieronder op en kom langs!

energiebesparing-infomiddag

Datum

donderdag 25 nov
Verlopen!

Tijd

18:30 - 20:00
Duurzaamheidscentrum Deventer

Locatie

Duurzaamheidscentrum Deventer
Stadsetalage in het Deventer stadhuis
Categorie
Deventer Energie

Organisator

Deventer Energie
Website
https://www.deventerenergie.nl/

Andere organisatoren

Duurzaamheidscentrum Deventer
Duurzaamheidscentrum Deventer
Email
info@dcdeventer.nl
Website
https://www.dcdeventer.nl

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE