fbpx
infoavond-energiebesparing

Infoavonden over energiebesparing – binnenkort weer…

Veel mensen maken zich zorgen over de hoge energieprijzen, ze verwachten een hoge rekening. Ze willen wel energie besparen en hun huis verduurzamen, maar weten niet hoe, of waarmee ze moeten beginnen. Maar je kunt makkelijk geld besparen. Daarover willen we graag meer gaan vertellen tijdens de infoavonden over energiebesparing in het Duurzaamheidscentrum: alles over kleine en grote aanpassingen in je huis voor een lagere rekening. Helaas kunnen we door de huidige coronamaatregelen nog geen infoavonden plannen. Daarom kun je jouw e-mailadres achterlaten als je interesses hebt, je e-mailadres achterlaten en het volgen van de infoavond kosten niets. 

 

Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht wanneer er nieuwe infoavonden worden georganiseerd? Laat klik dan op ’emailadres achterlaten’ hieronder:

>> E-mailadres achterlaten <<

Mocht je niet willen wachten tot de infoavond, je kunt ook een online afspraak met een energiecoach maken of je aanmelden voor gratis telefonisch energieadvies.

 

Wat kan je verwachten van de infoavond?

Tijdens de infoavonden geven de energiecoaches van de Deventer Energie Coöperatie uitleg om je huis te verduurzamen en energie te besparen. Dat scheelt in je beurs, maar het geeft ook meer comfort. En het is uiteraard beter voor het milieu en het klimaat. Onderwerpen die voorbij komen zijn: isolatie, ventilatie, verlichting en verwarming. Veel kun je zelf doen, en niet alles hoeft veel geld te kosten. We spreken ook over financiering en wat de subsidiemogelijkheden zijn. En natuurlijk kunnen mensen vragen stellen.

energiebesparing-infoavond

Alvast één tip voor energiebesparing

De eerste tip is altijd: voorkom warmteverlies door tocht. Zoek naar tochtplekken en kieren, zoals bij de voordeur, raamkozijnen, de dakaansluiting of je houten vloer. Die kun je zelf eenvoudig dichten met kit, een nieuw latje of een tochtprofiel, allemaal te krijgen bij de bouwmarkt. Breng folie aan achter de verwarming, dat reflecteert de warmte die anders door de muur naar buiten gaat.

Datum

vrijdag - vrijdag 21 - 28 jan
Nu bezig...

Tijd

Gehele dag
Categorie
Duurzaamheidscentrum Deventer

Organisator

Duurzaamheidscentrum Deventer
Email
info@dcdeventer.nl
Website
https://www.dcdeventer.nl

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE