fbpx
klimaatmars

Organisator

Klimaatmars 2021
Website
https://klimaatmars2021.nl/
Meer info
Categorie

Meer info

Meer info

Datum

zaterdag 06 nov
Verlopen!

Tijd

13:00

Klimaatmars 2021 Amsterdam

Op straat voor een leefbaar klimaat

 

De klimaatcrisis is nu. Steeds meer mensen worden getroffen door bosbranden, overstromingen en hongersnoden. Toch doet het Nederlands kabinet al jaren te weinig om mensen in binnen- en buitenland te beschermen. Daarom gaan we zaterdag 6 november de straat op in Amsterdam.

We eisen dat het kabinet nú in actie komt met ambitieuze, eerlijke klimaatplannen voor een weerbaar heden en een leefbare toekomst. Samen kunnen we de schade beperken en bouwen aan een beter bestaan.

Daarvoor hebben we iedereen nodig! Mensen in alle hoeken van de wereld gaan de straat op voor een leefbaar klimaat. Ook in Nederland laten we massaal van ons horen, en jouw stem is hierbij onmisbaar. Dit is hét moment voor actie. Dus kom naar Amsterdam en doe mee.

Wie?

Iedereen kan meedoen aan de Klimaatmars! De mars is een initiatief van de Klimaatcrisis Coalitie, een samenwerkingsverband van elf verschillende organisaties en groepen: Oxfam Novib, Fridays For Future, Greenpeace, Extinction Rebellion, FNV, Fossielvrij NL, Milieudefensie, Grootouders voor het Klimaat, Code Rood, DeGoedeZaak en TNI. Het protest wordt verder mogelijk gemaakt door een projectteam dat alles in de aanloop naar 6 november regelt, van het podiumprogramma tot aan social media posts. En laten we de onmisbare rol van vrijwilligers en donateurs niet vergeten.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE