fbpx

Kruip eens in de huid van een boom!

Datum

zondag 15 okt

Tijd

10:30 - 13:00

Kruip eens in de huid van een boom!

Het Onzichtbare Bos

Organisator

Het Onzichtbare Bos
Email
info@hetonzichtbarebos.nl
Website
http://www.hetonzichtbarebos.nl

Meer info

Meer Lezen

Kosten

€14,50

Ga mee met de kenniswandeling ‘Boomdynamiek’ van Het Onzichtbare Bos. Een fascinerende excursie over de intelligentie en strategieën van bomen.

Stel je voor, 99,5% van de biomassa op aarde is plantaardig. En wij? Wij behoren tot die resterende 0,5%. Maar hoe is het mogelijk dat planten zo succesvol zijn? Planten hebben fantastische strategieën om te overleven en een boom…, dat is er een van.
Bomen zijn dé energiecentrales van het bodemleven. Het zijn echte multitaskers! Ze kunnen informatie verwerken, beslissingen nemen, leren, samenwerken met honderden organismen tegelijkertijd, en op verschillende manieren met elkaar communiceren. Kunnen we hier spreken van intelligentie? Absoluut! En hebben bomen dan een brein?

De kenniswandeling Boomdynamiek is een totale bosbeleving waarbij je al je zintuigen gebruikt en het bos daadwerkelijk ervaart. Je krijgt spelenderwijs inzicht in de laatste opzienbarende wetenschappelijke ontdekkingen over bomen. De kenniswandelingen zijn voor iedereen toegankelijk, er is geen basiskennis vereist.

Laat je meevoeren op deze spannende reis door onze prachtige bossen en laat je verwonderen.
Een ding staat vast, na deze intense bosbeleving verandert je kijk op het bos volledig en worden je toekomstige boswandelingen, zeker weten, een verrassend nieuwe ervaring!

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE