fbpx

Lentefeest 25 jaar Ulebelt

Datum

maandag 10 apr
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00

Lentefeest 25 jaar Ulebelt

Ulebelt

Organisator

Ulebelt
Telefoon
(0570) 65 34 37
Email
info@ulebelt.nl
Website
https://www.ulebelt.nl/

Meer info

Meer Lezen

Locatie

Ulebelt
Duikerstraat 15, 7425 AT Deventer
Website
https://www.ulebelt.nl/

Op Tweede Paasdag, maandag 10 april is het jaarlijkse Lentefeest. Dit jaar met een speciaal tintje, omdat de Ulebelt 25 jaar bestaat!

Educatieve stadsboerderij de Ulebelt viert maandag 10 april, tweede Paasdag, haar 25 jarig bestaan met het Lentefeest. Tussen 12 en 17 uur zijn er volop activiteiten te beleven op het terrein; zoals de jonge lammetjes knuffelen, infostands van IVN, Imkervereniging, Vogelwerkgroep IJsselstreek, een fijn terras met lekkere drankjes en kinderactiviteiten. Er is een stekjesruilkraam, en bloemenliefhebbers kunnen een lijst afhalen met goede snijbloemen om zelf te telen in de tuin. Deze verzameling van goede snijbloemen is de afgelopen jaren uitgebreid getest in de bloementuin van de Ulebelt.

Poster 2023 lentefeest 25 jaar LR

Al 25 jaar groene hart van Deventer

De Ulebelt werkt ruim 25 jaar aan natuur- en duurzaamheidseducatie. Hele generaties kinderen zijn opgegroeid met de dieren, de groene oase, de educatieve lessen en de natuurspeelplekken bij de Ulebelt. En er zit volop perspectief in de Ulebelt: nieuwe plannen om uit te groeien tot een stadsboerderij met evenementen en horeca, een optimale buurtvoorziening voor jong tot oud. De Ulebelt doet dit al op het gebied van educatie via scholen en voor verduurzamen via buurtparticipatie, maar wil op het 7 hectare grote terrein in de Vijfhoek aantrekkelijk zijn voor een bredere groep. Wethouder Thomas Walder: “Het is een buurtvoorziening maar de Ulebelt moet aantrekkelijk zijn voor alle Deventenaren. Met evenementen en activiteiten creëer je betrokkenheid van de hele samenleving en draag je de duurzaamheidsboodschap breder uit.”

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE