fbpx

Lezing over wolven door Erwin van Maanen

IVN Deventer

Organisator

IVN Deventer
Website
https://www.ivn.nl/afdeling/deventer

Locatie

Bibliotheek Deventer
Stromarkt 18, 7411 LC Deventer
Website
https://www.bibliotheekdeventer.nl/

Meer info

Meer Lezen

Datum

donderdag 26 jan
Verlopen!

Tijd

20:00

Op donderdag 26 januari geeft Erwin van Maanen een lezing over wolven. De lezing begint om 20 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Erwin van Maanen (bioloog en natuurbeschermingsecoloog) volgt al sinds midden jaren ‘90 van de vorige eeuw de wolvenontwikkelingen in Europa. Rond het Millennium werkte hij aan de bescherming van wolven en andere grote roofdieren in Roemenië, waarvoor uiteindelijk een groot beschermd natuurgebied is ingericht. Sindsdien richt hij zich op de terugkomst van wolven naar Noordwest-Europa, inclusief Nederland. Hij doet (veld)onderzoek naar de vestiging en ecologie van wolven in het moderne cultuurlandschap in relatie met mensen en hun belangen.

De lezing gaat over deze persoonlijke tocht met een unieke kijk in de leefwijze van wilde wolven en over de actuele vraag wat een toekomst met wolven inhoudt.

Aanmelden is vereist via bibliotheekdeventer. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol!


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE