fbpx
natuuronderzoekskamp

Natuuronderzoekskamp voor kinderen van 8-12 jaar

Op dit natuuronderzoekskamp gaan we met elkaar op ontdekkingstocht in de natuur met IVN Natuureducatie en Naturalis. Met technieken die echte onderzoekers ook gebruiken gaan we graven in de bodem, kijken naar fossielen, grote en kleine dieren van dichtbij bekijken, je leert dieren zoeken die je niet 1-2-3 ziet zoals bijvoorbeeld vleermuizen en nog veel meer. Aan het eind van de week mag je zelf iets uitkiezen waar je nieuwsgierig naar bent om te onderzoeken. Wij gaan je daarbij helpen! Natuurlijk spelen we de hele week uitdagende spellen en hebben we ‘s avonds gezellig een kampvuur.

Het Woldhuis is een fantastische locatie; het ligt prachtig in de natuur, heeft mooie binnenruimtes voor slecht weer en er is een kok die voor ons kookt. Daarom liggen de kosten iets hoger dan gemiddeld bij andere zomerkampen.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

Datum

maandag - vrijdag 08 - 12 aug

Tijd

Gehele dag

Kosten

€350,00

Meer info

Meer info

Locatie

Het Woldhuis
Categorie
IVN Natuur Educatie

Organisator

IVN Natuur Educatie
Website
https://www.ivn.nl/
Meer info

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE