fbpx

Repair café Deventer

Datum

zaterdag 17 jun

Tijd

10:00 - 11:30

Repair café Deventer

Repair Café Deventer en Twello

Organisator

Repair Café Deventer en Twello
Website
https://repaircafedeventertwello.wordpress.com/

Andere organisatoren

Meer info

Meer info

Locatie

Het Goed
Harderwijkerstraat 25, 7418 BA Deventer
Categorie

Repair Café’s zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met vaklui aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

De vaklui in het Repair café weten bijna altijd raad: ze repareren of ontdekken wat er kapot is en verwijzen door. Een reparatie is gratis, een onderdeel niet. Contante donaties worden op prijs gesteld. Daar kopen de reparateurs handig gereedschap voor.

Repair café in Deventer

U vindt het Repair Café in Het Goed, Harderwijkerstraat 25, 7418 BA Deventer, rechts trap op, boven de koffiehoek.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE