gereedschap
Repair Café Deventer en Twello

Organisator

Repair Café Deventer en Twello
Website
https://repaircafedeventertwello.wordpress.com/
Meer info

Locatie

Kringloopwinkel Twello
Koppelstraat 57, 7391 AK Twello
Categorie

Meer info

Meer info

Datum

zaterdag 07 dec
Verlopen!

Tijd

10:00 - 14:00

Kosten

Gratis

Repaircafé Twello

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.


Dit evenement wordt niet door het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd maar door één van de vele instanties of bedrijven actief met duurzaamheid.

Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.