fbpx

Webinair: Oost-Nederland Uitgelicht, soil valley

Datum

dinsdag 17 jan
Verlopen!

Tijd

16:00 - 16:45

Webinair: Oost-Nederland Uitgelicht, soil valley

Kiemt

Organisator

Kiemt
Telefoon
026 446 14 69
Email
info@kiemt.nl
Website
http://www.kiemt.nl

Meer info

Aanmelden
Categorie

Voldoende en schoon water en een gezonde bodem is van groot belang voor iedereen in ons land. Daarom wil het kabinet water en bodem sturend laten zijn bij beslissingen over de inrichting van ons land. De vraag is hoe we de bodem nog beter kunnen beschermen, herstellen maar ook kunnen benutten.

Wil jij weten wat er in Oost-Nederland gebeurt op het gebied van water, grond en klimaat? Dan mag je de volgende uitzending van Oost-Nederland Uitgelicht niet missen! Op dinsdag 17 januari nemen we je mee naar Soil Valley in Giesbeek, waar op een terrein van 6,5 ha wordt gewerkt aan allerlei innovatieve ontwikkelingen op het gebied van grond, water, plant en agro.

Royal Eijkelkamp, Hal24K agri en een aantal partijen in de regio de Liemers zien het belang van een gezond bodem- en watersysteem voor de samenleving en hebben het initiatief genomen om dit thema op te pakken en door samenwerking te zoeken met onderzoeks- en kennis instellingen en bedrijven uit de keten in het innovatie ecosysteem Soil Valley. In Soil Valley staan onderzoek, onderwijs en businessontwikkeling rond de functionaliteit en de kwaliteit van het bodem-watersysteem centraal.

Sprekers

Tijdens de uitzending laten we jullie de test- en demonstratie velden zien en gaat Franske van Duuren in gesprek met onder andere Fons Eijkelkamp van Royal Eijkelkamp, Jeroen Peters hubmanager Innovatiehub Innofields, Harry Ankoné van Hogeschool van Hall Larenstein en voorzitter Liemerse Ambassade en innovatieve ondernemers en onderzoekers.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE