fbpx

Wijkdag op de Zandweerd

Datum

zaterdag 14 mei
Verlopen!

Tijd

12:30 - 16:30

Wijkdag op de Zandweerd

Meer info

Meer info

Locatie

Brink 56

Zaterdag 14 mei bruist Zandweerd van 12.30 tot 16.30 uur van de activiteiten. Tijdens de wijkdag openen overal in Zandweerd organisaties de deuren en zijn er pop-up kraampjes waar van alles is te zien en te beleven.

Je kunt koffiedrinken met de buren, er is live muziek en voor de kinderen diverse (knutsel)activiteiten, waaronder een eigen windmolen met zonnepaneel bouwen. Je kunt in gesprek met de energiecoaches, buurtbewoners van het Duurzaamheidsteam Zandweerd en vrijwilligers van de Ulebelt voor bijvoorbeeld energie bespaartips, groene daken aanleggen en asbest daken opruimen.

En nog veel meer. Bekijk de flyer voor het programma.

 


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE