fbpx

Workshop: Organiseer je toekomstbestendigheid

Kiemt

Organisator

Kiemt
Telefoon
026 446 14 69
Email
info@kiemt.nl
Website
http://www.kiemt.nl

Locatie

Thinkwise

Meer info

Aanmelden

Datum

donderdag 26 jan
Verlopen!

Tijd

13:30 - 17:00

Maak kennis met denkmethoden voor meervoudige waarden analyse en creatie. Een workshop voor directieleden / MT teamleden.

Om de onderneming toekomstbestendig te houden staan managementteams voor vele uitdagingen. Belanghebbenden en trends vanuit de omgeving stellen meer en andere eisen aan de waarde bijdrage van organisaties. Bestaande business- en verdienmodellen staan onder druk. Vraag is of managementteamleden voldoende toegerust zijn om de onderneming op tijd voor te bereiden en aan te passen aan deze eisen.

Tijdens deze bijeenkomst bieden we inzicht in een holistisch bedrijfskundig kader. Een kader dat behulpzaam is bij de balans tussen organisatie en omgeving om meervoudige waarden gezamenlijk in beeld te krijgen. Vervolgens een methodische aanpak om deze balans te beïnvloeden.

In de workshop komen de volgende zaken aan de orde:

  • Denkmethodiek van Kepner-Tregoe
  • Integrated thinking: Waarnemen, Beoordelen en meervoudige waarde rapportage. Hiermee leert uw organisatie in te spelen op de EU Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) en de European Sustainable Reporting Standard (ESRS);
  • Besluitvormingsproces op basis van meervoudige waarden;
  • Gestructureerd voeren van managementdialogen;
  • Ervaringen van een CEO met deze methode.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE