fbpx
van gas los
PAW Programma Aardgasvrije Wijken

Organisator

PAW Programma Aardgasvrije Wijken
Website
https://www.aardgasvrijewijken.nl/
Inschrijven
Categorie

Meer info

Inschrijven

Datum

donderdag 04 mrt
Verlopen!

Tijd

12:30 - 16:45

Kosten

Gratis

online Congres Aardgasvrije Wijken

Op donderdag 4 maart 2021 organiseert PAW het online Congres Aardgasvrije Wijken. Tijdens het congres leren we samen door te DOEN! Met o.a. een live talkshow, boeiende kennissessies en alle gelegenheid om te netwerken. Ben jij er ook bij?

Samen leren door te doen

Werk jij aan aardgasvrije wijken, buurten of dorpen en ben je benieuwd naar kennis en praktijkervaringen van anderen? Dan is Congres Aardgasvrije Wijken hét online congres waar je moet zijn. Tijdens het congres geven we je de nieuwste inzichten mee, doe je inspiratie op met verhalen uit de praktijk en breid je jouw professionele netwerk uit. We leren samen door te doen!

Wat staat er op het programma?

Het congres start met een live talkshow onder leiding van Brecht van Hulten. Zij bespreekt de actualiteit van het Programma Aardgasvrije Wijken met wethouders actief in proeftuinen, Maarten van Poelgeest, Marleen Stikker en Onno Dwars. Floris Alkemade inspireert met zijn blik op de aardgasvrije toekomst. Aansluitend zijn er twee rondes met interactieve kennissessies: van samenwerken met bewonersinitiatieven tot een goede business case, van techniek tot opschaling en van koppelen van opgaven tot ontzorgen. Tussendoor kun je terecht bij het ons digitale vraagloket, aanschuiven bij de PAW-leestafel, netwerken met andere deelnemers of het PAW Buurthuis bezoeken.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE