fbpx

GRATIS TELEFONISCH ENERGIEADVIES

"We bellen je graag even op, want dat levert veel op"

Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om.

2030, in dat jaar wil je Gemeente Deventer energieneutraal zijn. Aangezien 2030 steeds dichterbij komt, bellen we je graag even op voor gratis energieadvies wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te komen in het Duurzaamheidscentrum. We willen je graag de weg wijzen naar alle verschillende regelingen om jouw huis te verduurzamen. Op die manier gaat jouw energierekening omlaag én spaar je het milieu. Op dit moment zijn er flinke kortingen op bijvoorbeeld infraroodverwarming of isolatie. Daarnaast kan je ook gratis producten, zoals ledlampen, tijdschakelaars, tochtstrips en radiatorfolie ontvangen.

Vanuit het Duurzaamheidscentrum willen we jou hiervan telefonisch op de hoogte brengen en laten zien hoe je deze producten kunt bestellen en welke mogelijkheden er voor jou zijn. Waar wacht je nog op? Meld je direct aan.

Velen gingen je al voor

Goh, ik dacht dat ik alles al gedaan had wat er mogelijk was, maar nou hoor ik dat we toch nog weer iets kunnen doen om ons huis duurzamer te maken.

Het telefonische energieadvies heeft me laten zien hoe simpel en makkelijk het is om energie te besparen in huis met behulp van de verschillende regelingen.

Meld je hieronder aan, dan nemen wij contact met je op

Onze vrijwilligers helpen je graag verder...
om hun duurzame kennis met je te delen...
en om persoonlijk advies op maat aan jou te bieden.
Previous slide
Next slide

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE