fbpx

BEL MIJ VOOR GRATIS TELEFONISCH ENERGIEADVIES

"We bellen je graag even op, want dat levert veel op"

Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om.

2030, in dat jaar wil je Gemeente Deventer energieneutraal zijn. Aangezien 2030 steeds dichterbij komt en we je nu niet bij de het Duurzaamheidscentrum kunnen ontmoeten, bellen we je graag even op voor gratis energieadvies. Want juist in deze tijden willen we jou de weg wijzen naar alle verschillende regelingen om jouw huis te verduurzamen. Op die manier gaat jouw energierekening omlaag én spaar je het milieu. Op dit moment zijn er flinke kortingen op bijvoorbeeld infraroodverwarming of isolatie. Daarnaast kan je ook gratis producten, zoals ledlampen, tijdschakelaars, tochtstrips en radiatorfolie ontvangen.

Vanuit het Duurzaamheidscentrum willen we jou hiervan telefonisch op de hoogte brengen en laten zien hoe je deze producten kunt bestellen en welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Waar wacht je nog op? Kom ook in beweging. Vul het bovenstaand contactformulier in en ontvang binnenkort gratis telefonisch energieadvies.

Velen gingen je al voor

Goh, ik dacht dat ik alles al gedaan had wat er mogelijk was, maar nou hoor ik dat we toch nog weer iets kunnen doen om ons huis duurzamer te maken.

Het telefonische energieadvies heeft me laten zien hoe simpel en makkelijk het is om energie te besparen in huis met behulp van de verschillende regelingen.

Onze vrijwilligers helpen je graag verder...
om hun duurzame kennis met je te delen...
en om persoonlijk advies op maat aan jou te bieden.
Previous
Next

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE