fbpx
huis-isoleren-verduurzamen-informatie
energie-besparen-informatie

Maak je je zorgen over de stijgende energieprijzen? Wil je graag energie besparen en verduurzamen, maar weet je niet waar te beginnen? Het Duurzaamheidscentrum staat voor je klaar!

Ontdek inspirerende oplossingen en kom naar een van onze informatieve avonden. Bekijk hiervoor onze Agenda. In ons Duurzaamheidscentrum vind je talloze voorbeelden van zowel grote als kleine maatregelen voor in je woning. Onze enthousiaste vrijwilligers staan klaar om je te begeleiden en je te laten zien wat je zelf kunt doen om kosten te besparen.

In deze tijd van warmte- en energietransitie is het belangrijker dan ooit om de juiste stappen te zetten. Onze energiecoaches kunnen je persoonlijk advies geven en samen met jou de mogelijkheden bespreken om je woning duurzamer te maken.

Laat deze kans niet voorbijgaan. Meld je vandaag nog aan voor een gratis  energiegesprek in je eigen woning en start je reis naar een duurzamere toekomst. Samen bouwen we aan een betere en groenere wereld.  

Kom naar onze infoavonden over energie besparen

Hoge energieprijzen. Veel mensen willen hier iets aan doen. Energie besparen en je huis verduurzamen. Maar waar begin je en welke stappen kun je het beste nemen? Kom dan naar één van de informatie avonden over energiebesparing in het Duurzaamheidscentum: Hier krijg je stap voor stap uitgelegd welke mogelijkheden er zijn. Onze ervaren adviseur geeft jou praktische tips en je krijgt informatie over kleine en grote aanpassingen in je huis voor een lagere energierekening. Wij plannen regelmatig informatieavonden. Houd onze agenda in de gaten of meld je aan via mail als je hierin interesse hebt.

Jouw gids voor een duurzaam huis en een lagere rekening

Verbeter je huis

Hoe kun jij je huis energiezuiniger maken? En wat bespaar je met verbeteringen zoals isolatie of een (hybride) warmtepomp? Ontdek jouw mogelijkheden en vul de verbetercheck in op Verbeter je huis.

Subsidie

Je kunt van de overheid aantrekkelijke subsidies krijgen voor een warmtepomp, isolatie, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet. Daarmee verlaag je de kosten flink. Ontdek welke subsidies er zijn op Verbeter je huis en waar je ze kunt aanvragen. Ook in het centrum kunnen we helpen met je vragen over subsidies.

Ondersteuning

Maakt u zich zorgen over het betalen van uw energierekening? Neem dan contact met de gemeente Deventer op. Zij biedt hulp aan inwoners die door een hoge energierekening in de problemen komen. Medewerkers van het Ondersteuningsloket Energie staan klaar voor een persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over een aanvullende bijdrage of een gratis isolatiemaatregel.

Kom langs in het Duurzaamheidscentrum

De permanente expositie in het Duurzaamheidscentrum zit vol ideeën om in je eigen leven toe te passen. Zo is er informatie op het gebied van energie en warmte. Met kleine dingen kom je al een eind, alle beetjes helpen. Bekijk de infopanelen in onze expositie in het Duurzaamheidscentrum. Het centrum is geopend op woensdag t/m zaterdag van 11:00 – 17:00.

'Energieke' activiteiten

Geen evenementen gevonden!

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE