fbpx

Maak jij je ook zorgen om de hoge energieprijzen? En wil je wel energie besparen en verduurzamen, maar weet je niet goed waar te beginnen of welke volgende stappen je kan nemen? Dan ben je bij het Duurzaamheidscentrum Deventer aan het goede adres. We adviseren je graag over de te nemen stappen die het beste bij jou passen. En dat gratis én vrijblijvend.

De helft van de gemiddelde energierekening bestaat uit verwarmingskosten. Op dat gebied kun je dus veel besparen. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van muren, dak, vloer en ramen. Daarnaast kun je ook slim(mer) omgaan met verwarming om het energieverbruik te verminderen door een zuinig hr-ketel te nemen of over te gaan op een (hybride) warmtepomp. Daarnaast kun je gemakkelijk warm water besparen door korter te douchen, een waterbesparende douchekop te nemen en een was pas te draaien als de trommel echt vol is.

Kortom, er zijn veel verschillende mogelijkheden om energie te besparen. Vanuit het Duurzaamheidscentrum helpen we je graag verder om te bepalen welke energiebesparende maatregelen het beste bij jou passen. Kom daarvoor langs in het Duurzaamheidscentrum, meld je aan voor gratis telefonisch energieadvies of neem gratis deel aan de infoavonden over energie besparen in het Duurzaamheidscentrum.

De permanente expositie in het Duurzaamheidscentrum zit vol ideeën om in je eigen leven toe te passen. Zo is er informatie op het gebied van energie en warmte. Met kleine dingen kom je al een eind, alle beetjes helpen. Bekijk de infopanelen in onze expositie in het Duurzaamheidscentrum. Het centrum is geopend op woensdag t/m zaterdag van 11:00 – 17:00.
2003056807dcdeventer
Veel mensen willen wel energie besparen en hun huis verduurzamen, maar weten niet hoe, of waarmee ze moeten beginnen. Maar je kunt makkelijk geld besparen. Daarover informeren we je graag tijdens de infoavonden over energiebesparing in het Duurzaamheidscentrum: alles over kleine en grote aanpassingen in je huis voor een lagere rekening. De infoavonden vinden plaats op de laatste woensdag van de maand. 
We bellen je graag even op voor gratis energieadvies wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te komen in het Duurzaamheidscentrum. We willen je graag de weg wijzen naar alle verschillende regelingen om jouw huis te verduurzamen. Op die manier gaat jouw energierekening omlaag én spaar je het milieu. Op dit moment zijn er flinke kortingen op bijvoorbeeld infraroodverwarming of isolatie. Daarnaast kan je ook gratis producten, zoals ledlampen, tijdschakelaars, tochtstrips en radiatorfolie ontvangen.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE