fbpx

Maak jij je ook zorgen om de hoge energieprijzen? En wil je wel energie besparen en verduurzamen, maar weet je niet goed waar te beginnen of welke volgende stappen je kan nemen? Kom dan naar een van onze info avonden of bezoek dan het Duurzaamheidscentrum, voor voorbeelden van grote en kleine maatregelen in de woning. Onze vrijwilligers kunnen je verder helpen over wat je zelf kunt doen. En wat de mogelijkheden zijn om het te betalen. Heb je specifieke vragen rondom het verduurzamen van je eigen woning en wil je toch eindelijk maatregelen nemen. Dan kan een van onze energiecoaches helpen. Meld je hier aan voor een gratis energiegesprek in jouw woning. 

Kom naar de infoavond over energie besparen

Maak jij je ook zorgen om de hoge energieprijzen? En wil je wel energie besparen en verduurzamen, maar weet je niet goed waar te beginnen of welke volgende stappen je kan nemen? Kom dan naar één van de infoavonden over energiebesparing in het Duurzaamheidscentum: alles over kleine en grote aanpassingen in je huis voor een lagere energierekening.

Jouw gids voor een duurzaam huis en een lagere rekening

Verbeter je huis

Hoe kun jij je huis energiezuiniger maken? En wat bespaar je met verbeteringen zoals isolatie of een (hybride) warmtepomp? Ontdek jouw mogelijkheden en vul de verbetercheck in op Verbeter je huis.

Subsidie

Je kunt van de overheid aantrekkelijke subsidies krijgen voor een warmtepomp, isolatie, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet. Daarmee verlaag je de kosten flink. Ontdek welke subsidies er zijn op Verbeter je huis en waar je ze kunt aanvragen. Ook in het centrum kunnen we helpen met je vragen over subsidies.

Ondersteuning

Maakt u zich zorgen over het betalen van uw energierekening? Neem dan contact met de gemeente Deventer op. Zij biedt hulp aan inwoners die door een hoge energierekening in de problemen komen. Medewerkers van het Ondersteuningsloket Energie staan klaar voor een persoonlijk advies. Bijvoorbeeld over een aanvullende bijdrage of een gratis isolatiemaatregel.

Kom langs in het Duurzaamheidscentrum

De permanente expositie in het Duurzaamheidscentrum zit vol ideeën om in je eigen leven toe te passen. Zo is er informatie op het gebied van energie en warmte. Met kleine dingen kom je al een eind, alle beetjes helpen. Bekijk de infopanelen in onze expositie in het Duurzaamheidscentrum. Het centrum is geopend op woensdag t/m zaterdag van 11:00 – 17:00.

'Energieke' activiteiten

Geen evenementen gevonden!

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE