fbpx

Duurzaamheidscentrum Deventer

Word vrijwilliger

bij Duurzaamheidscentrum Deventer

Lijkt jou het leuk om met een groep van ruim 30 vrijwilligers Deventer samen duurzamer te maken? Wie weet past één van deze vrijwillige functies bij jou!

Voorlichter

Wil jij Deventer samen duurzamer maken? En krijg je energie van mensen informeren over duurzaamheid?

Lid activiteitenteam

Krijg jij energie van creatief bezig zijn? En vind jij het leuk om duurzame activiteiten te organiseren?

Open sollicitatie

Vind jij het leuk om met een groep van ruim 30 vrijwilligers Deventer samen duurzamer te maken? Laat weten hoe jij wil helpen.

Het Duurzaamheidscentrum wil duurzaam leven weer leuk en eenvoudig maken. Er zijn namelijk veel dingen die je kan doen die wél wat uitmaken. Wij helpen Deventernaren om hier keuzes in te maken door middel van voorbeelden in onze expositie te laten zien en hen te voorzien van onafhankelijke, wetenschappelijk onderbouwde informatie. Aangezien klimaatverandering en de afname van de biodiversiteit steeds dichterbij voelbaar is (denk aan wateroverlast, droogte, etc.), wordt het Duurzaamheidscentrum steeds belangrijker. Daarom zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij het inspireren, informeren en activeren van Deventernaren op het gebied van duurzaamheid.

"Samen maken we Deventer Duurzaam, dat doen we met 35 vrijwilligers"

Mocht je vragen hebben over vrijwilliger zijn bij het Duurzaamheidscentrum Deventer? Neem dan contact op met Cora via cora.mur@dcdeventer.nl.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE