fbpx

Lijkt jou het leuk om met een groep van meer dan 35 vrijwilligers Deventer samen duurzamer te maken? Wil je niet langer alleen maar kijken, maar iets doen? Al enkele uurtjes met jouw persoonlijke bijdrage kunnen het verschil maken!

Het Duurzaamheidscentrum wil duurzaam leven weer leuk en eenvoudig maken. Er zijn namelijk veel dingen die je kan doen die wél wat uitmaken. Wij helpen Deventernaren om hier keuzes in te maken door middel van voorbeelden in onze expositie te laten zien en hen te voorzien van onafhankelijke, wetenschappelijk onderbouwde informatie. Aangezien klimaatverandering en de afname van de biodiversiteit steeds dichterbij voelbaar is (denk aan wateroverlast, droogte, etc.), wordt het Duurzaamheidscentrum steeds belangrijker. Daarom zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen bij het inspireren, informeren en activeren van Deventernaren op het gebied van duurzaamheid.

"Samen maken we Deventer Duurzaam, dat doen we met 35 vrijwilligers"

Mocht je vragen hebben over vrijwilliger zijn bij het Duurzaamheidscentrum Deventer? Neem dan contact op met Cora via [email protected]

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE