fbpx

Vacature Content Creator (vrijwillig)

Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om.

Vind jij het leuk om video’s en foto’s te maken? Krijg je energie van creatief bezig zijn? En wil je graag bijdragen aan ons doel om Deventernaren te inspireren, informeren en activeren rondom duurzaamheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Duurzaamheidscentrum helpt Deventernaren om te verduurzamen d.m.v. van voorbeelden in onze expositie en hen te voorzien van wetenschappelijk onderbouwde informatie. Aangezien klimaatverandering en de afname van de biodiversiteit steeds dichterbij voelbaar is (denk aan wateroverlast, droogte, etc.), wordt het Duurzaamheidscentrum steeds belangrijker. Daarom zijn we op zoek naar een vrijwilliger die ons communicatieteam wil komen versterken. Je doet het niet alleen!

Waar zal je mee aan de slag gaan?
Samen met de andere leden van het communicatieteam zul jij je bezig houden met de externe communicatie van het Duurzaamheidscentrum. Jouw focus zal liggen op het creëren van video- en fotomateriaal ten behoeve van onze activiteiten welke gebruikt kan worden in de externe communicatie maar ook in de expositie van het Duurzaamheidscentrum. Denk hierbij aan duurzame verhalen van mensen, evenementen, workshops en interviews die door het Duurzaamheidscentrum worden georganiseerd. Het doel is om mensen in en rondom Deventer te inspireren, informeren en activeren op het gebied van duurzaamheid. 

Ook als je nog niet zo ervaren hierin bent, ben je van harte welkom in ons team!

Jij…
• wil de wereld een beetje mooier maken
• wilt doelgericht bezig zijn 
• bent creatief

Wat bieden wij?
Als vrijwilliger ben je belangrijk voor ons en kom je in onze gezellige groep vrijwilligers terecht. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw taken. Tevens bieden we je een toffe uitdaging die urgenter is dan ooit. Tot slot, we bieden je de mogelijkheid om verder te ontplooien als voorlichter in het Duurzaamheidscentrum.

Interesse of vragen?
Lijkt het jou leuk om bij te dragen aan het duurzamer maken van Deventer, meld je dan hieronder aan en licht kort toe waarom het jou leuk lijkt om voorlichter te worden bij het Duurzaamheidscentrum Deventer. Na je aanmelding nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Mocht je nog wat vragen hebben, neem dan contact op met Cora Mur ([email protected]). We kijken ernaar uit om met je in contact te komen.

Meld je hier aan als Content Creator

Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je gegevens om.

"Samen maken we Deventer Duurzaam, dat doen we met meer dan 35 vrijwilligers"

Bekijk hieronder onze andere vacatures

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE