fbpx
De Groene Loper

Organisator

De Groene Loper
Telefoon
0570-653437
Email
groeneloper@ulebelt.nl
Website
https://www.facebook.com/groeneloperdeventer
Categorie

Datum

zondag 24 okt

Tijd

Gehele dag

Bomenactie

Provincie Overijssel biedt vanaf 2 augustus 2021 subsidie voor kleinschalige boomaanplant. 50% van de kosten van de aanschaf van bomen of bosplantsoen, boompalen, boombanden en grondverbeteraar kan worden gesubsidieerd, tot een maximum van € 2500,-. Let op: het minimumbedrag dat de provincie kan subsidiëren is €500,-. Dat betekent dus dat er voor minstens €1000,- moet worden aangeschaft. Lees meer op: overijssel.nl/loket/subsidie.

De provincie financiert vanuit deze subsidieregeling maximaal 50% van de kosten. Voor de overige kosten kunnen initiatieven een aanvraag doen bij het ‘GroenDoen fonds’ van Trees for All. Het GroenDoen Fonds is voor vrijwilligers, in de vorm van een stichting of vereniging, die samen hun omgeving willen vergroenen. Initiatieven waarbij minimaal tien mensen betrokken zijn, kunnen aanspraak maken op een financiële bijdrage van € 500,- tot € 5.000,- euro uit het GroenDoen Fonds.  Lees meer op: treesforall.nl/groendoen-fonds.

Wacht niet te lang, want voor beide regelingen geldt: op = op.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE