fbpx

Kenniswandeling: Bosboost

Datum

zaterdag 25 mei

Tijd

10:30 - 13:00

Kenniswandeling: Bosboost

Het Onzichtbare Bos

Organisator

Het Onzichtbare Bos
Email
[email protected]
Website
http://www.hetonzichtbarebos.nl

Meer info

Aanmelden

Kosten

€15,50

Stel je voor: een rustgevende wandeling door het weelderige groen, waar elke stap je dichter bij de essentie van de natuur brengt.
BosBoost nodigt je uit om de band tussen mens en natuur te verkennen, en hoe deze verbinding ons welzijn positief beïnvloedt.

‘BosBoost’ is een gloednieuw programma van Het Onzichtbare Bos dat draait om de relatie tussen natuur en de gezondheid van de mens. Na een boswandeling voel je je vaak meer ontspannen en lekkerder in je vel. In contact zijn met de natuur brengt ons namelijk tot rust, verlaagt de hartslag, versterkt onze immuniteit en verbetert onze concentratie. Maar hoe werkt dat eigenlijk? Welke mechanismen zitten hierachter?

Het programma ‘BosBoost’ gaat dieper in op wat bomen voor ons kunnen betekenen, hoe wij de natuur waarnemen en wat dat met ons brein doet. Het verkent uitvoerig alle positieve effecten en mechanismen die ervoor zorgen dat onze gezondheid een boost krijgt, zodat we ook op langere termijn gezond blijven. Het is verbazingwekkend om te zien op hoeveel verschillende manieren de natuur voor ons zorgt en onze gezondheid versterkt.

Heb je je ooit afgevraagd hoe onze moderne levensstijl, waarin we het grootste deel van onze tijd binnenshuis doorbrengen, onze gezondheid beïnvloedt? BosBoost onthult de kracht van bomen, de invloed van de natuur op onze geest en de manier waarop het onze lichamelijke gezondheid bevordert.

Deze kenniswandeling neemt je mee op een reis van ontdekking, waarbij je meer te weten komt over de voordelen van groen voor onze mentale en fysieke gesteldheid. Van het rustgevende effect op onze hartslag tot het versterken van onze immuniteit, BosBoost belooft een verrijkende ervaring te worden.

Je hebt geen voorkennis nodig, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze ontdekkingstocht. Of je nu een doorgewinterde natuurliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe ervaring, BosBoost biedt iets voor iedereen.

Dus, trek je wandelschoenen aan, laat je zintuigen ontwaken en sluit je aan bij ons voor een wandeling die niet alleen je lichaam, maar ook je geest zal verfrissen. Kom en ontdek de wonderen van de natuur met BosBoost.

De kenniswandeling duurt ongeveer 2,5 uur en start vanaf de Tjoenerhof aan de Averlose Houtweg in Diepenveen. Halverwege is er een pauze met koffie, thee en wat lekkers.

 

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE