fbpx
circulair inkopen
KplusV

Organisator

KplusV
Telefoon
026-355 13 55
Email
info@kplusv.nl
Website
https://www.kplusv.nl/
Aanmelden

Datum

donderdag 25 mrt
Verlopen!

Tijd

09:00 - 10:15

Kosten

Gratis

Webinar: circulair en impactgericht inkopen

Circulair en impactgericht inkopen zijn hot. En terecht. Voor organisaties is de inkoop een belangrijke knop om aan te draaien bij het bereiken van de eigen doelen op duurzaamheid of maatschappelijke impact. Door in te kopen dwing je verandering af in de keten. Maar het hoe is voor veel organisaties nog een vraagteken.

Tijdens dit webinar delen Erick Wuestman en Roos Imkamp op interactieve wijze hun kennis over het hoe en wat van impactgericht en circulair inkopen. Hierbij zullen we onder andere in gesprek gaan met de gemeente Hardenberg over hun ervaring met het toepassen van de Rapid Impact /Circular Contracting Methodiek en de impactgerichte oplossingen die zijn gegenereerd.

Daarnaast nemen we de deelnemers mee in de uitdagingen en mogelijke oplossingen voor het implementeren van duurzame doelstellingen in (publieke) organisaties. In samenspraak met de gemeente Den Haag bespreken we vervolgens de rol die impactgericht en circulair inkopen hierin kan spelen en hoe dit in de praktijk gaat werken.

De deelnemers zullen gedurende het webinar de gelegenheid hebben tot het stellen van vragen en aangaan van het gesprek met elkaar. Ben jij een van die personen die zich bezighoudt met het impactgericht maken van jouw organisatie? Dan is dit webinar een must om bij te zijn!


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE