fbpx

Natuurlijk. Het congres voor natuurinclusief bouwen

Datum

donderdag 30 nov
Verlopen!

Tijd

09:00 - 17:00

Natuurlijk. Het congres voor natuurinclusief bouwen

Natuur voor Elkaar

Organisator

Natuur voor Elkaar
Website
https://www.natuurvoorelkaar.nl/

Meer info

Meer info

Locatie

Provinciehuis Zwolle
Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle

BOUW NATUURINCLUSIEF, NU!

Het jaarlijkse kennis- en netwerk evenement voor natuurinclusief bouwen op 30 november 2023 Congres Natuurlijk

Tijdens het Congres Natuurlijk brengen we honderden deelnemers, tientallen kennissessies en insperende keynotes bij elkaar met de intentie om samenwerkingen te smeden en daadwerkelijk stappen te zetten voor een gezondere leefomgeving voor mens en natuur.

WAAR STA JIJ?

Koplopers, twijfelaars, sceptici … iedereen is welkom op de vijfde, feestelijke jubileumeditie van Congres Natuurlijk. We gaan een dag met elkaar aan de slag met inspirerende voorbeelden, kritische vragen, slimme oplossingen, praktische bezwaren, waardevolle lessen, nieuwe inzichten en frisse energie. Dat brengt ons allemaal verder. Reserveer dus ook een van de beschikbare tickets. En dan bepalen we graag aan het eind van de dag waar jij staat.

ZO ZIET JE DAG ER UIT

Met jaarlijks meer dan 400 enthousiaste deelnemers is Congres Natuurlijk dé ontmoetingsplek voor mensen die meer willen weten over een natuurinclusieve leefomgeving. Door de festivalachtige opzet stel je eenvoudig op basis van je eigen interesses jouw ideale dag samen. Met een mix van kennis, netwerk, ontspanning, inspiratie en concrete adviezen. Op elk moment van de dag kun je kiezen uit keynotes, praktijk- en kennissessies, excursies, speedconsults, ontwerpateliers, innovaties en meer. En in de Lounge is er de hele dag gelegenheid voor ontmoeting, ontspanning en inspanning met tal van Infopoints, games, werkateliers en meer. De editie van vorig jaar werd mede door deze opet gewaardeerd met een mooi rapportcijfer: 7,8.

FEEST

Het is alweer de vijfde editie van Congres Natuurlijk. Reden voor een extra feestelijke editie. Hoe? Laat je verrassen. Meld je vandaag nog aan en we garanderen je op 30 november een feestelijke (werk)dag.

MEER DAN CONGRES ALLEEN

Reserveer vandaag nog een van de beschikbare toegangsbewijzen en je ontvangt:

  • Regelmatig een Update Congres Natuurlijk met interessante artikelen, congresnieuws en meer.
  • Een persoonlijke uitnodiging voor de Natuur voor Elkaar en Acquire activiteiten in 2023.
  • Het digitale congresmagazine dat half november verschijnt.
  • De Oogst, een handige publicatie met de belangrijkste lessen van het congres, interessante links, nuttige organisaties en meer.
  • Het Inspiratiemagazine Natuurinclusief met de lessen van het congres en meer interessant nieuws.

KOM SAMEN: LEUK EN LEERZAAM!

Natuurinclusief Bouwen doen we samen. Bestuurders, beleidsmakers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, bewoners, bedrijven, architecten, toeleveranciers, adviseurs, aannemers, vrijwilligers of wat voor rol je ook hebt. Dus kom samen naar Congres Natuurlijk! Geef jezelf op en maak meteen afspraken met collega’s of mensen uit je netwerk met wie je graag naar het congres komt. Gezellig, leerzaam en als je samen rijdt ook nog goed voor het klimaat.

IN SAMENWERKING MET ADVIESRAAD EN PARTNERS

We zijn blij Congres Natuurlijk met tal van partners te kunnen organiseren. Naast medeorganisatoren Natuur voor Elkaar en het Oversticht zijn dat onder meer de landelijke Agenda Natuurinclusief, PBL, Saxion Hogeschool, Wageningen University, RVO, Natuur en Milieu, Vogelbescherming, Staatsbosbeheer, VHG, Zone College en andere organisaties en experts. Zij dachten actief mee over de opzet van deze lustrumeditie. En leveren hun bijdrage aan een inspirerende dag.

AANMELDEN

Deelname is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij afmelden later dan 20 november brengen we een no-show vergoeding in rekening van € 50,- die geheel ten goede komt aan een nog te bepalen goed (groen) doel.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE