fbpx

Natuurlijk. Het congres voor natuurinclusief bouwen

Datum

donderdag 24 nov
Verlopen!

Tijd

09:00 - 17:00

Natuurlijk. Het congres voor natuurinclusief bouwen

Natuur voor Elkaar

Organisator

Natuur voor Elkaar
Website
https://www.natuurvoorelkaar.nl/

Meer info

Meer info

Locatie

Provinciehuis Zwolle
Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle

BOUW NATUURINCLUSIEF, NU!

 

Op 24 november 2022 ontmoeten we u graag op de vierde editie van hét congres over natuurlijkinclusief bouwen in Nederland. Een dag boordevol inspiratie, handvatten, oplossingen en netwerkmogelijkheden. Noteer de datum vast in uw agenda en houd de website in de gaten voor programma en aanmeldmogelijkheden.

Editie 2021: Mijn tweede natuur

Mensen maken het verschil. Ook voor natuurinclusief bouwen geldt dat de ketting zo sterk is als de zwakste schakel. De hele keten moet kloppen. Natuurinclusief bouwen moet onderschreven worden door bestuurders, in directiekamers van projectontwikkelaars en aannemers, in (omgevings)visies en beleidsplannen, moet top of mind zijn bij (landschaps)architecten en stedenbouwers en uiteindelijk in goede handen komen bij aannemers, bewoners en beheerders.

Opnieuw brachten we tijdens het Congres Natuurlijk honderden deelnemers, tientallen kennissessies en inspirerende keynotes bij elkaar met de intentie om samenwerkingen te smeden en daadwerkelijk stappen te zetten voor een gezondere leefomgeving voor mens en natuur. Bekijk hier nog eens het programmaboekje om te zien wat er allemaal plaatsvond tijdens deze derde editie.

 


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan aan.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE