zonnepanelen
Nationale Duurzame Huizen Route

Organisator

Nationale Duurzame Huizen Route
Website
https://duurzamehuizenroute.nl/
Meer info
Categorie

Meer info

Meer info

Datum

zaterdag 14 nov - zaterdag 19 dec
Verlopen!

Tijd

Online
Gehele dag

Kosten

Gratis

Nationale Duurzame Huizen Route 2020 online – in november en december

De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform voor iedereen die interesse heeft in duurzaam wonen. Wat is er te beleven?

  • Meer dan 1.600 huiseigenaren om jouw vragen te beantwoorden
  • ​Inspiratie opdoen en ervaringen uitwisselen tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route in november & december
  • Verdiepende thematours over duurzame maatregelen in het voorjaar
  • De mooiste duurzame voorbeelden bij de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland 2020

Ervaringen uit de eerste hand
Wil je meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Kom in contact met een huiseigenaar met een duurzame woning en leer van hun ervaringen!

Het hele jaar door kun je via de website huiseigenaren benaderen voor vragen of aanvullende informatie. Dit kan door middel van het contactformulier bij de woningen. Bekijk de duurzame huizen bij jou in de buurt. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of kenmerk.

De deelnemende huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.

Online duurzame Huizen Route
Tijdens de Duurzame Huizen Route in het najaar krijg je de mogelijkheid om huiseigenaren via videoverbinding te ontmoeten. In november en december geven huiseigenaren uit het hele land via videovebrinding uitleg over de duurzame maatregelen in hun woning. Schrijf je in bij een vergelijkbaar huis, en kijk hoe zij het hebben aangepakt! In een ongedwongen sfeer heb je alle tijd om de huiseigenaren jouw vragen te stellen. Lees meer over de online bezoeken > 

Benieuwd hoe Duurzame Huizen Route 2019 was? Bekijk de terugblik.

Thematours
Heb jij op zoek naar informatie over een specifiek onderwerp? Dan kun je in het voorjaar deelnemen aan een thematour. Een thematour is een verdiepende excursie waarbij een thema of bepaald type woning wordt uitgelicht. Samen met 10 andere personen bezoek je tijdens de tour 1 of meerdere woningen. Lees meer over de thematours >

Verkiezing
In 2020 gaan we op zoek naar het duurzaamste huis van de provincies én van Nederland. Huiseigenaren die trots zijn op hun duurzame woningen kunnen zich aanmelden. De verkiezing vindt plaats in het najaar waarbij de titel van het leukste, beste en duurzaamste huis wordt uitgeroepen. Meer informatie >

Huis aanmelden
Vind je het leuk om anderen op weg te helpen bij het duurzamer maken van hun woning?
Meld je huis aan voor de Nationale Duurzame Huizen Route en deel jouw kennis en ervaringen. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, HR++-glas, zonnepanelen of balansventilatie; alle opgedane kennis en ervaringen zijn waardevol!

Vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 


Dit evenement wordt niet door het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd maar door één van de vele instanties of bedrijven actief met duurzaamheid.

Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.