fbpx

Elektrische toertocht

Datum

maandag 29 mei
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Elektrische toertocht

Organisator

Lions Deventer IJsselvallei

Locatie

Brink Deventer
Categorie

Voor mensen die elektrische auto’s besturen, kan het fenomeen van een toertocht nog nieuw zijn. Lions IJsselvallei heeft echter al veertien keer een tocht georganiseerd, tot nu toe altijd voor oldtimers en youngtimers vanaf 15 jaar. Dit jaar is het de eerste keer dat er ook elektrische auto’s mee kunnen doen, wat perfect past bij het Hanzethema van dit jaar. Voor de deelnemers is het een geweldige en leerzame dag, waarvan de opbrengsten volledig naar de goede doelen van Lions IJsselvallei gaan. Doe je ook mee aan de toertocht op 2e Pinksterdag (29 mei)?

 

Programma elektrische toertocht

Het programma bestaat uit een dagje toeren over de Veluwe, door de IJsselvallei en langs Hanzesteden op 29 mei. De deelnemers beantwoorden onderweg quizvragen. Er is een infomarkt en startplaats op de Brink in Deventer, het plein waar ook de klassieke auto’s en youngtimers starten voor hun eigen IJsselvallei Classics op Tweede Pinksterdag.

Er zijn twee opties voor mensen die een elektrische auto besturen:

  1. een toertocht inclusief koffie bij ontvangst en een lunchpakket;
  2. of een uitbreiding van de dag met een afsluitend buffet.

Het evenement begint om 10 uur met de show en infomarkt op de Brink, waar rijders hun ervaringen kunnen delen. Om 12 uur begint de tocht, waarbij deelnemers door het prachtige landschap van Salland en de Veluwe rijden. Rond 5 uur komen ze dan aan op de mooie eindlocatie.

 

Meer informatie en tickets elektrische toertocht

Lijkt het je gaaf om mee te doen aan de Hanze toertocht met jouw elektrische auto? Kijk dan voor meer informatie en tickets op de website van Lions Ijsselvallei.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE