fbpx

Film ‘Eat, grow, love’

Datum

donderdag 21 sep
Verlopen!

Tijd

19:30

Film ‘Eat, grow, love’

Global Ecovillage Network Nederland

Organisator

Global Ecovillage Network Nederland
Website
https://gen-nl.nl/

Meer info

aanmelden

Kosten

€10,00

EAT, GROW, LOVE – een inspirerende film over permacultuur

De film EAT, GROW, LOVE laat zien hoe permacultuur kan bijdragen aan duurzame voedselvoorziening, toename van biodiversiteit en het versterken van lokale gemeenschappen.

De film neemt je mee rond de wereld en laat je kennis maken met zes inspirerende mensen in totaal verschillende leefgebieden die door gebruik te maken van permacultuur-principes duurzame oplossingen en verbeteringen vinden voor lokale problemen.

We maken kennis met permacultuur-pioniers in Australië, de VS, IJsland, Palestina, Engeland en India. Allemaal gebruiken ze op geheel eigen wijze de principes van permacultuur om voedsel te verbouwen en hun leefomgeving beter te maken. Ze vertellen gepassioneerd en enthousiast over de oplossingen die permacultuur biedt voor diverse uitdagingen in hun leefomgeving.

Met de ontwerpprincipes van permacultuur kun je niet alleen voedsel verbouwen op je vensterbank, balkon of op het dak.  Duurzaamheid is slechts het beginpunt van permacultuur. Permacultuur brengt mensen samen en ondersteunt en herstelt de natuur voor toekomstige generaties. Zoals de Australische Robyn Frances in de film benadrukt: ‘ Met permacultuur proberen we het nog beter te doen!’

Ben je benieuwd naar permacultuur en wil je weten hoe het kan helpen om jouw omgeving/gemeenschap veerkrachtiger en groener te maken? Kijk dan vooral deze film. EAT, GROW, LOVE informeert en inspireert. Het laat zien dat permacultuur eenvoudige en logische oplossingen biedt voor de wereldwijde problemen waar we allemaal mee te maken hebben, op gebied van voedselvoorziening, biodiversiteit en sociale cohesie.

De film start om 19:30 uur. Na de film is er gelegenheid voor een nagesprek. Aanmelding graag op de site van Global Ecovillage Network . Je ontvangt dan op de dag een zoomlink.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE