fbpx
cleantech cafe
KplusV

Organisator

KplusV
Telefoon
026-355 13 55
Email
info@kplusv.nl
Website
https://www.kplusv.nl/
Aanmelden

Datum

woensdag 20 jan
Verlopen!

Tijd

Inloop met koffie en thee: 15:30 uur
09:30 - 11:30

Kosten

gratis

Webinar: gedragsverandering voor een duurzame leefomgeving

Goed nieuws! Door de grote interesse organiseren we op 20 januari het webinar over gedragsverandering nog een keer. In het webinar op 25 november benoemden deelnemers diverse uitdagingen die ze tegenkomen in hun dagelijks werk. Namelijk: “De mensen waarmee ik werk hebben vooral gevoel dat ze iets moeten opgeven.” – “Niet weten hoe te handelen” tot “Verkeerde/onvoldoende informatie aangereikt krijgen”.

Herkenbare uitdagingen in jouw werkveld? Schrijf je dan vooral in voor 20 januari!

We nemen je in deze webinar mee in de theorie en praktijk van gedragsverandering. We laten je zien hoe motivatie essentieel is en diverse vormen kent, gericht op een duurzame leefomgeving. We geven je de ruimte om te verkennen hoe dit past bij jouw opgaven en dagelijkse gang van zaken. En bieden we handvatten vanuit voorbeelden op diverse thema’s (energie, afvalbesparing en circulaire economie).

Dit alles, zodat jij als professional perspectieven krijgt aangereikt om te handelen, aan te sluiten bij deze motivaties en de start van verandering te creëren.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE