fbpx

Ontvang een gratis zakje voorjaarsbloembollen

Datum

woensdag - donderdag 01 - 30 nov
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Ontvang een gratis zakje voorjaarsbloembollen

Duurzaamheidscentrum Deventer

Organisator

Duurzaamheidscentrum Deventer
Email
[email protected]
Website
https://www.dcdeventer.nl

Locatie

Duurzaamheidscentrum Deventer
Grote Kerkhof 1, in de stadsetalage in het Deventer stadhuis
Categorie

Wat is er mooier dan de belofte van een prachtige lente in een zakje bloembollen? Daarom deelt het Duurzaamheidscentrum Deventer 50 zakjes voorjaarsbloeiers uit. Verheug jij je nu al in het voorjaar met een nóg fleurige tuin?

Meld je dan aan om een gratis zakje bloembollen te ontvangen. We hebben slechts 50 beschikbaar, dus wees er snel bij, want op = op. Na aanmelding kun je jouw pakje ophalen in het Duurzaamheidscentrum Deventer.

Plant bloembollen in november of december

Dus, haal je tuinhandschoenen tevoorschijn, graaf een klein kuiltje en plant deze bloembollen met liefde. Bloemen zijn niet alleen kleurrijke en geurige traktaties voor onze zintuigen, maar ze zijn ook essentieel voor het behoud van ons ecosysteem en het ondersteunen van bijen, vlinders en andere belangrijke bestuivers. Met deze bloembollen willen we samen met jullie een stukje natuurlijke schoonheid verspreiden en bijdragen aan het herstel van biodiversiteit in onze omgeving.

Deel straks foto’s van jouw bloeiende voorjaarsbloeiers in Deventer

In de maanden maart/april zijn de bloemen in bloei. Deel jouw mooie bloemenpracht dmv een foto met ons via: [email protected]. Wij zien graag hoe wij samen met jullie Deventer kleurrijker maken en hoe jullie je inzetten voor de biodiversiteit. Doe jij ook mee?

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE