fbpx

GROHW Regionaal­ Waterstof Congres

Datum

donderdag 30 mrt
Verlopen!

Tijd

14:30 - 17:00

GROHW Regionaal­ Waterstof Congres

GROHW

Organisator

GROHW

Meer info

Aanmelden

Locatie

De Gasfabriek
Zutphenseweg 6b, 7418 AJ Deventer
Website
https://www.degasfabriek.com/
Categorie

Decentrale groene waterstofketens in de energiemix van morgen.

LOKALE AUTONOMIE IN DE ENERGIEMIX VAN MORGEN

GROHW is ’s werelds eerste lokale waterstofnetwerk en is ontwikkeld om de ernstige verstopping van elektriciteitsnetwerken in Nederland te helpen oplossen met een duurzaam alternatief. Anders dan de huidige down stream energiedistributie, gaat GROHW voor lokale opwekking, lokale productie en lokaal gebruik van groene energie. Het congres biedt inzichten over de uitdagingen én de kracht van een collectieve aanpak om tot een inspirerend alternatief te komen voor de energiemix van morgen.

Thema’s van het congres

De zoektocht naar oplossingen voor de energietransitie levert een scala aan initiatieven op. Het Regionaal Waterstof Congres gaat in op de energie-uitdagingen van nu en biedt inzicht in de positie van GROHW in het grotere geheel.

  • Hoe levensvatbaar zijn lokale groene waterstofketens?
  • Hoe lost het GROHW-concept netcongestie op?
  • Hoe wordt de leverzekerheid gewaarborgd?
  • Hoe past een nieuw energie-ecosysteem in bestaande regelgeving?
  • Waar zijn lokale waterstofketens direct toepasbaar?
  • Welke stappen zijn nodig voordat GROHW inzetbaar is?

’s Werelds eerste groene waterstofketen gaat live!

Het Regionaal Waterstof Congres biedt een primeur met de publieke ingebruikname van de testopstelling van het lokale groene waterstofsysteem. De complete testopstelling staat op het terrein van De Gasfabriek, Business Innovation Campus en zal tijdens het congres in werking gesteld worden. Een belangrijk onderdeel van het congres is dan ook de rondleiding langs de opstelling. GROHW partners en experts zullen tekst en uitleg geven over de verschillende onderdelen en functies. Kortom: dit evenement wil u niet missen!

Wie komen er nog meer?

Tot de genodigden horen regionale beleidsmakers, vertegenwoordigers van kennisinstellingen, aanjagers en kartrekkers van verschillende waterstofprojecten. Maar ook experts, adviseurs, de pers en media zullen dit congres bijwonen. Oftewel, iedereen die inzicht nodig heeft in de meest kansrijke energiemix in de komende vijf jaar.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE