fbpx
droogte
Circles

Organisator

Circles
Website
https://www.circles.nu/
Aanmelden
Categorie

Meer info

Aanmelden

Datum

dinsdag 08 sep
Verlopen!

Tijd

Inloop met koffie en thee: 15:30 uur
15:30 - 17:30

Voor ondernemers – Help ons water raakt op – circulair café

Op 8 september organiseert CIRCLES het eerste Circulair Café in 2020 over het thema ‘Help, ons water raakt op’ bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Arnhem.

Uiteindelijk wil iedereen in Nederland hetzelfde: voldoende water van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs. En in Nederland hebben we het ook goed voor elkaar. De kwaliteit van het oppervlaktewater, het grondwater en het drinkwater uit de kraan is van goede kwaliteit. En dat willen we allemaal zo houden. Maar de laatste jaren staat de beschikbaarheid ervan onder druk. We gaan tijdens het eerste circulaire café van 2020 in gesprek met experts en jou.

Programma en gasten 
Deze keer verwelkomen we Roy Tummers (directeur VEMW, het kenniscentrum en de belangenbehartiger van ruim 400 zakelijke energie- en watergebruikers) die ons meeneemt in het belang van de beschikbaarheid van water, Marcus ten Zijthoff (Zwarte Cross) komt vertellen over het initiatief om drinkwater uit urine te maken tijdens de Zwarte Cross en Douwe Jan Tilkema (Waterschap Vallei en Veluwe) vertelt ons hoe het waterschap werkt aan de eerste Europese waterfabriek. Tot slot gaan we het CIRCLES consortium uitbreiden dat in Oost-Nederland werkt aan de versnelling van de circulaire economie.

Wil je erbij zijn?
Nieuwsgierig geworden? Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 10 juni.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE