fbpx

Infoavond over energiebesparing

Datum

woensdag 14 feb
Verlopen!

Tijd

19:00

Infoavond over energiebesparing

Deventer Energie

Organisator

Deventer Energie
Website
https://www.deventerenergie.nl/

Andere organisatoren

Duurzaamheidscentrum Deventer
Duurzaamheidscentrum Deventer
Email
[email protected]
Website
https://www.dcdeventer.nl

Meer info

Inschrijven

Locatie

Duurzaamheidscentrum Deventer
Grote Kerkhof 1, in de stadsetalage in het Deventer stadhuis
Categorie

De energieprijzen zijn nog steeds hoog. Veel mensen maken zich daarom zorgen om een hoge energierekening. De meesten willen wel energie besparen en hun huis verduurzamen, maar weten niet hoe, of waarmee ze moeten beginnen. Maar je kunt makkelijk geld besparen. Daarover willen we graag meer gaan vertellen tijdens de infoavonden over energiebesparing in het Duurzaamheidscentrum: alles over kleine en grote aanpassingen in je huis voor een lagere rekening. Meld je onderaan deze pagina aan. Wacht niet te lang, want er is maar beperkt plek.

De infoavonden over energiebesparing worden binnenkort weer op deze woensdag avonden georganiseerd:,

  • Woensdag 14 februari – 19:00 uur
  • Woensdag 13 maart – 19:00 uur

Inschrijven

Wat kan je verwachten van de infoavond?

Tijdens de infoavonden geven de energiecoaches van de Deventer Energie Coöperatie uitleg om je huis te verduurzamen en energie te besparen. Dat scheelt in je portemonnee, maar het geeft ook meer comfort. En het is uiteraard beter voor het milieu en het klimaat. Onderwerpen die voorbij komen zijn: isolatie, ventilatie, verlichting en verwarming. Veel kun je zelf doen, en niet alles hoeft veel geld te kosten. We spreken ook over financiering en wat de subsidiemogelijkheden zijn. En natuurlijk kunnen mensen vragen stellen.

Alvast één tip voor energiebesparing

De eerste tip is altijd: voorkom warmteverlies door tocht. Zoek naar tochtplekken en kieren, zoals bij de voordeur, raamkozijnen, de dakaansluiting of je houten vloer. Die kun je zelf eenvoudig dichten met kit, een nieuw latje of een tochtprofiel, allemaal te krijgen bij de bouwmarkt. Breng folie aan achter de verwarming, dat reflecteert de warmte die anders door de muur naar buiten gaat.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE