fbpx
moestuin

IVN Kind & Natuur tweedaagse conferentie

Voor wie?

De IVN Kind & Natuur tweedaagse is dé conferentie voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers, directies, beleidsmedewerkers, natuurgidsen/educatief medewerkers en groenontwerpers.

Waar en wanneer

De tweedaagse vindt plaats op 30 september en 1 oktober 2021 in het Akoesticum in Ede, onderdeel van het World Food Centre. Deze editie heeft als thema: Voedsel. Het belooft een inspirerend event te worden dat geheel in het teken staat van voedselproductie en gezond eten.

Programma

Internationaal gastspreker Stephen Ritz, bekend van de ‘Green Bronx Machine’ een bekend voedselproject uit New York, neemt ons mee in zijn inspirerende verhaal over de kracht van voedsel.neemt ons op de eerste dag mee in zijn ongelooflijke verhaal. Stephen laat zien hoe hij met eetbaar groen op school niet alleen de leeromgeving verandert, maar ook de vaardigheden en het gedrag van kinderen, in een kwetsbare omgeving, positief beïnvloedt. Daarnaast zijn er volop workshops, praktische activiteiten en excursies te volgen.
Tijdens de tweede dag staat er een excursie gepland naar voorbeeldlocaties in de regio om je te inspireren over de kracht van voedsel.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

Datum

donderdag 30 sep - vrijdag 01 okt
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer info

Meer info

Locatie

Akoesticum te Ede
Categorie
Natuur voor Elkaar

Organisator

Natuur voor Elkaar
Website
https://www.natuurvoorelkaar.nl/

Andere organisatoren

IVN Natuur Educatie
IVN Natuur Educatie
Website
https://www.ivn.nl/
Meer info

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE