fbpx
je-straat-vergroenen-zo-doe-je-dat

Webinar: ‘Je straat vergroenen? Zo doe je dat’

Een online inspiratiesessie voor straatinitiatieven, groene organisaties, dorpsbelangen en iedereen die met de buren de straat wil vergroenen in Overijssel.

Steeds meer mensen steken de handen uit de mouwen om hun straat te vergroenen. Je straat wordt er niet alleen mooier door, maar meestal ook een stuk gezelliger! Bovendien is het in een groene omgeving een stuk prettiger wonen voor mens en dier. Heb jij interesse om samen met buren jouw straat te vergroenen en ben je op zoek naar inspiratie en praktische tips?

Programma je straat vergroenen

Het programma bestaat uit een enkele korte inleidingen en praktijkverhalen. Tussendoor gaan we aan de slag met Mentimeter en kun je vragen stellen aan experts.

19:15 | Digitale inloop

19:30 | Welkom met een korte introductie over het belang van groen in de straat, door Loet van der HeijdenNatuur en Milieu Overijssel.

19:50 | Het vergroenen van je straat met geveltuintjes en bomenperkjes. Angelien HoppenGroene Loper Enschede deelt haar ervaringen en laat zien wat er zoal mogelijk is; waar moet je op
letten en wat kan de gemeente voor je betekenen.

20:15 | Een praktijkverhaal uit Zwolle. Joost Waardenburg, bewoner van de Coetsstraat deelt zijn ervaringen en bevindingen.

20:45 Afsluiting

Aanmelden kan t/m zondag 13 maart. Na aanmelding ontvang je een link voor deelname en instructies. Meld je hier aan voor de inspiratiesessie. 


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

Datum

dinsdag 15 mrt
Verlopen!

Tijd

19:30 - 20:45

Meer info

Aanmelden
Categorie
IVN Natuur Educatie

Organisator

IVN Natuur Educatie
Website
https://www.ivn.nl/
Aanmelden
Open op wo. t/m za. van 11:00 - 17:00 uur

Grote Kerkhof 1
7411 KT Deventer

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE