Energie transitie
Natuur en Milieu Overijssel

Organisator

Natuur en Milieu Overijssel
Telefoon
038 4250960
Email
info@natuurenmilieuoverijssel.nl
Website
https://www.natuurenmilieuoverijssel.nl/
Aanmelden

Locatie

Regiokantoor Enexis
Marsweg 5a te Zwolle
Categorie

Meer info

Aanmelden

Datum

donderdag 13 feb
Expired!

Tijd

15:30 - 21:45

Kennisfestival Lokale Energie Overijssel

Op donderdag 13 februari vindt hét Kennisfestival Lokale Energie Overijssel plaats. Een dag die volledig in het teken staat van de energietransitie en de partijen die op lokaal niveau het verschil kunnen maken, zoals lokale energie initiatieven, overheden en netbeheerders.

Maak kennis met de wereld van de energietransitie en ga met Tijs de Bree (gedeputeerde Energie en Milieu) en Matthijs Nijboer (directeur Natuur en Milieu Overijssel) in gesprek over hoe we de ambities voor Overijssel kunnen realiseren en welke rol participatie daarin heeft. Kortom, ben je betrokken bij de energietransitie in Overijssel, dan is dit een dag die je niet wilt missen!

Speciale gastspreker is Mark van Baal (Follow This). Mark heeft een missie: klimaatverandering stoppen door te zorgen dat de olie-industrie grootschalig gaat investeren in duurzame energie, te beginnen bij Shell. Hij is het bewijs dat je als individu het verschil kunt maken! Zijn motto: “Think different and just do it!”

Er is beperkt plek, meld je aan.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.