fbpx

Kinderworkshop: Kaarsen maken

Datum

vrijdag 10 mei
Verlopen!

Tijd

14:30

Kinderworkshop: Kaarsen maken

Ulebelt

Organisator

Ulebelt
Telefoon
(0570) 65 34 37
Email
[email protected]
Website
https://www.ulebelt.nl/

Meer info

Meer informatie

Kosten

€5,00

Locatie

Ulebelt
Duikerstraat 15, 7425 AT Deventer
Website
https://www.ulebelt.nl/

Op vrijdagmiddag, iedere maand, ontplooit zich een bruisend gebeuren, verzorgd door een groep enthousiaste vrijwilligers. Kinderen, in de leeftijd van 6 tot 10 jaar, stappen in een creatieve wereld vol natuur en duurzaamheid. Gedurende ongeveer 45 minuten, gewijd aan knutselen, laten de jonge geesten hun creatieve vonken vrij, geïnspireerd door een wisselend thema. Deze maand worden ze uitgedaagd om kaarsen te maken, een activiteit die zowel spannend als leerzaam is.

Het proces begint met het onthullen van de magische ingrediënten: was, lonten en een vleugje fantasie. Onder begeleiding van ervaren vrijwilligers, die hun wijsheid delen, creëren de kinderen wonderlijke kaarsen, elk een uniek meesterwerkje. Met een fonkelend lichtje in hun ogen, nemen ze trots hun kunstwerkjes mee naar huis, leuk toch?

Naast het artistieke avontuur worden de jonge deelnemers verwend met verfrissende limonade en een lekkere versnapering, waardoor de ervaring nog completer wordt.
De geanimeerde gesprekken en gelach vullen de ruimte, terwijl de kinderen zich laten onderdompelen in een sfeer van gemeenschap en samenzijn.

De kosten voor deelname bedragen slechts €5 per kind, een bescheiden bedrag voor een onvergetelijke middag vol plezier en creativiteit.
Het aanmelden voor deze betoverende ervaring is eenvoudig: stuur een e-mail naar [email protected] en reserveer een plekje voor jouw kleine kunstenaar.

Deze kinderactiviteit is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een leerzame ervaring. Terwijl ze zich verdiepen in het knutselen, ontwikkelen de kinderen hun fijne motoriek, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Bovendien leren ze over de waarde van duurzaamheid en het belang van zorg voor de natuur, waardoor ze worden aangemoedigd om bewuste keuzes te maken die onze planeet koesteren.

Dus, ouders, grootouders en verzorgers, mis deze kans niet om de jonge geesten te laten schitteren en te zien hoe ze hun verbeelding tot leven brengen tijdens deze betoverende middag van knutselen en ontdekken. Sluit je aan bij ons op de Ulebelt en laat de magie beginnen!

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE