fbpx
Klimaatmars
Duurzaamheidscentrum Deventer

Organisator

Duurzaamheidscentrum Deventer
Email
info@dcdeventer.nl
Website
https://www.dcdeventer.nl
Meer info

Locatie

De Brink
Brink, Deventer
Categorie

Meer info

Meer info

Datum

zondag 14 mrt

Tijd

14:00 - 15:00

Kosten

Gratis

Klimaatalarm 2021

Sta stil bij het klimaat!

De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. We moeten nu samen het roer omgooien. Blijven we kiezen voor verwoeste oogsten, dodelijke hittegolven en  watertekorten? Of kiezen we voor vruchtbare grond en schoon water? De keuzes die wij maken hebben wereldwijde gevolgen. Mensen met de minste invloed op klimaat-ontwrichting worden het hardst getroffen.

Het moet en het kán anders! Maar een eerlijk klimaatbeleid komt er niet zomaar. Keer op keer kiest de overheid voor vervuilende bedrijven in plaats van groene alternatieven. Daarom komt de Deventer Klimaatcoalitie in actie. Op 14 maart, drie dagen voor de tweede kamer verkiezingen, komen we om 14 uur samen op de Brink. Samen met andere bezorgde Deventenaren slaan we alarm: Het roer moet om! Het Deventer Klimaatalarm is onderdeel van een landelijke actie: gelijktijdig zullen in meer dan 30 steden in Nederland burgers hun stem laten horen voor een stevig klimaatbeleid.Tussen 14 en 15 uur is er een programma op de Brink met sprekers en muziek.

Samen laten we onze stem horen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid, met gezond eten, duurzaam vervoer, groene banen en een goede woningen voor iedereen. In Nederland en daarbuiten. Wij eisen dat de overheid het roer omgooit en bedrijven dwingt om te verduurzamen. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

We roepen alle Deventenaren op om mee te doen. De klimaatcrisis wacht niet. App of bel je vrienden en meld je aan via de website.

Samen maken we het Klimaatalarm ook in Deventer groot!

klimaatmars

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE