fbpx

Klusochtend Heemtuin Diepenveen

Datum

zaterdag 09 mrt

Tijd

09:30 - 12:30

Klusochtend Heemtuin Diepenveen

Dorpsplein Diepenveen

Organisator

Dorpsplein Diepenveen
Website
https://www.dorpspleindiepenveen.nl/

Meer info

Meer informatie

Locatie

De Heemtuin Diepenveen
De Nieuwe Aanleg 4-14, 7431 BR Diepenveen
Categorie

Diepenveen roept alle natuurliefhebbers op om de handen uit de mouwen te steken en samen een prachtige natuurspeelplek te verbeteren voor de jeugd. Want hoe meer helpende handen, hoe schitterender de Heemtuin zal worden.

Het enthousiaste team nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit gemeenschapsproject. Of je nu een ervaren klusser bent of gewoon van de buitenlucht houdt, er is voor iedereen wel iets te doen. En zeg nu zelf, wat is er beter dan op een zaterdagochtend buiten zijn, werken aan een gezamenlijk doel en genieten van de frisse lucht?

Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt, is aanmelden eenvoudig. Stuur een mailtje om je deelname aan te geven, en de organisatie zorgt voor voldoende gereedschap en koffie. Het wordt niet alleen een praktische work-out, maar ook een gezellige en zinvolle ochtend waarin buurtbewoners samenkomen om iets blijvends te creëren.

Deze natuurspeelplek is niet zomaar een plek om te spelen; het is een geschenk aan de jeugd van Diepenveen, een ruimte waarin ze kunnen ontdekken, leren en plezier maken. De betrokkenheid van de gemeenschap is cruciaal om een veilige en inspirerende omgeving te creëren.

Dus, pak je gereedschap, trek je werkkleding aan, en sluit je aan bij dit geweldige initiatief. Samen kunnen we een natuurspeelplek creëren die niet alleen mooi is, maar ook de banden tussen de gemeenschap versterkt. Laat je enthousiasme zien en meld je aan voor een ochtend vol voldoening en gemeenschapszin.

Praktische informatie

Locatie: De Heemtuin Diepenveen
Aanmelden: rik.timmermans@gmail.com

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE