fbpx
campina

Landelijke open boerderijdag

Op vrijdag 27 mei (de dag na Hemelvaart) en maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) openen meer dan 76 boerenfamilies van 10:00 tot 16:00 uur hun staldeuren voor publiek op de landelijke open boerderijdag van Campina! Er is van alles te zien en beleven voor jong en oud. De boer laat aan de hand van leuke spelactiviteiten zien hoe melk van de grazende koeien in de wei terecht komt in het glas thuis op tafel. Een heerlijk dagje buiten! Kom je ook? Toegang is gratis.

Eén van de boeren uit het IVN weidevogelgebied doet hier ook aan mee op maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) en stelt zijn boerderij die dag open voor het publiek. Naast melkveehouder is de boer ook heel actief in de weidevogelbescherming. Ook dit willen we graag aan de mensen laten zien. De werkgroep Weidevogelbescherming van het IVN in Raalte zal dan ook met een stand op het bedrijf aanwezig zijn en proberen uitleg te geven aan wat weidevogelbescherming allemaal inhoudt: “Van het fysiek markeren van nesten tot het zoeken van nesten met een drone.”

weidevogels

De dag wordt gehouden op 6 juni 2022 op het bedrijf van boer Gerard Lugtenberg, Oude Twentseweg 18 Luttenberg


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

Datum

maandag 06 jun
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

Meer info

Meer info

Locatie

Boer Gerard Lugtenberg
IVN Natuur Educatie

Organisator

IVN Natuur Educatie
Website
https://www.ivn.nl/
Meer info

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE