Natuur voor Elkaar

Organisator

Natuur voor Elkaar
Website
https://www.natuurvoorelkaar.nl/
Inschrijven
Categorie

Meer info

Inschrijven

Datum

dinsdag 24 nov
Verlopen!

Tijd

16:30

Kosten

gratis

Webinar: Meer natuur in de zorg, wilt u dat ook?

Natuur en groen doen goed. Er komen steeds meer goede voorbeelden en bewijs dat natuur en groen een waardevolle aanvulling kunnen geven op de steeds duurder wordende zorg. Dat natuur een preventieve werking heeft, maar ook een helende. En dat natuur de zorg mogelijk effectiever maakt en kostenbesparend kan zijn.
De komende jaren investeren we vanuit het Overijsselse programma Natuur voor Elkaar in het groener worden van de zorgsector in Overijssel!

Wilt u binnen uw zorgorganisatie:

  • Meer groen in de directe omgeving en ondersteuning bij de realisatie hiervan?
  • Hulp bij de uitvoering van plannen om natuur in te zetten?
  • Concrete voorbeelden van hoe u natuur toe kunt passen in uw activiteiten?
  • De ervaringen en resultaten die u heeft met de inzet van natuur delen met anderen?
  • Met anderen betrokken zijn bij en meedenken over het vergroenen van de zorg?

Save the date: online bijeenkomst Netwerk Natuur & Zorg
Dit jaar organiseren we op dinsdag 24 november vanaf 16:30 uur een provinciale bijeenkomst van het Netwerk Natuur & Zorg (i.v.m. de corona beperkingen digitaal). Tijdens deze bijeenkomst geven Jolanda Maas (VU Amsterdam), Karin Tanja-Dijkstra (Hogeschool Saxion) en Annette Postma (Alles is Gezondheid) een inleiding op gewenste ontwikkelingen en komen diverse goede voorbeelden aan bod.
Reserveert u deze datum alvast in uw agenda? Als u zich hier aanmeldt voor het Netwerk Natuur & Zorg, ontvangt u van ons de uitnodiging voor de bijeenkomst.

Kijk voor meer informatie over het project Natuur & Zorg eens verder op onze webpagina Natuur in de Stad – Zorg. Hier vindt u ook het gratis magazine Vitamine Groen, vol inspirerende verhalen.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.