Modderdag
Ulebelt

Organisator

Ulebelt
Telefoon
(0570) 65 34 37
Email
info@ulebelt.nl
Website
https://www.ulebelt.nl/
Meer info

Locatie

Ulebelt
Maatmansweg 3, 7425 NC Deventer
Categorie

Meer info

Meer info

Datum

maandag 28 jun

Tijd

Diner van 17.30 - 18.30
09:00 - 17:00

Kosten

€7,50 (excl. diner) en €20 (incl. diner)

Modderdag bij de Ulebelt

Lekker vies worden mag elke dag op de Ulebelt, ook op Modderdag

Dagelijks laat de Ulebelt zien hoe leuk het is om met modder, water en zand te spelen, niet alleen in het kader van de Nationale Modderdag op 28 juni.

Op beide natuurspeelplekken, de Takkenbende (kinderen tot 7 jaar) en de Waterstam (kinderen vanaf 8 jaar) kunnen kinderen zich uitleven. Natuurlijk is het elke dag modderdag bij De Ulebelt.

De Nationale Modderdag 2021 is er nu voor de negende keer in Nederland, in navolging van Internationale Mudday in o.a. Zweden en Nepal. Op Modderdag roepen we zoveel mogelijk mensen op om mee te genieten van de natuurlijke speelelementen water en zand. Laat je lekker vies worden, kom meedoen en lekker aanmodderen! Op ruim 2.000 locaties in Nederland gaan deze dag 100.000 kinderen met modder spelen.

Alle kinderen zijn welkom! Bij De Ulebelt zijn ook kleine versnaperingen (limonade, koekjes, koffie, thee, ijsjes) verkrijgbaar.

 


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.