fbpx
Modderdag
Ulebelt

Organisator

Ulebelt
Telefoon
(0570) 65 34 37
Email
info@ulebelt.nl
Website
https://www.ulebelt.nl/
Meer info

Locatie

Ulebelt
Duikerstraat 15, 7425 AT Deventer
Website
https://www.ulebelt.nl/
Categorie

Meer info

Meer info

Datum

dinsdag 29 jun
Verlopen!

Tijd

09:00 - 17:00

Modderdag bij de Ulebelt

Lekker vies worden mag elke dag op de Ulebelt, ook op Modderdag

Dagelijks laat de Ulebelt zien hoe leuk het is om met modder, water en zand te spelen, niet alleen in het kader van de Nationale Modderdag op 29 juni.

Op beide natuurspeelplekken, de Takkenbende (kinderen tot 7 jaar) en de Waterstam (kinderen vanaf 8 jaar) kunnen kinderen zich uitleven. Natuurlijk is het elke dag modderdag bij De Ulebelt.

De Nationale Modderdag 2021 is er nu voor de negende keer in Nederland, in navolging van Internationale Mudday in o.a. Zweden en Nepal. Op Modderdag roepen we zoveel mogelijk mensen op om mee te genieten van de natuurlijke speelelementen water en zand. Laat je lekker vies worden, kom meedoen en lekker aanmodderen! Op ruim 2.000 locaties in Nederland gaan deze dag 100.000 kinderen met modder spelen.

Alle kinderen zijn welkom! Bij De Ulebelt zijn ook kleine versnaperingen (limonade, koekjes, koffie, thee, ijsjes) verkrijgbaar.

 


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE