fbpx
nationale conferentie circulaire economie

Nationale conferentie circulaire economie

In de transitie naar een circulaire economie staan we op een kantelpunt. Van inspirerende activiteiten op kleine schaal, naar grootschalige systeemverandering. Steeds meer organisaties zien in dat de circulaire economie een kans is. Circulaire economie is essentieel bij de aanpak van klimaatverandering, voorkomt verspilling van waardevolle grondstoffen en biedt een kans voor innovatie, groei en banen. Om tot een doorbraak te komen moeten we nu doorpakken om deze kansen volledig te benutten en te zorgen dat de circulaire economie, dé economie gaat worden. Deze belangrijke transitie naar een circulaire economie is iets dat we gezamenlijk doen.

Op 7 februari 2022, op de eerste dag van de Week van de Circulaire Economie, vindt de vierde Nationale Conferentie Circulaire Economie plaats. Zodra er meer bekend is over dit event, zullen wij deze pagina updaten.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

Datum

maandag 07 feb
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer info

Meer info
Categorie
Duurzaamheid.nl

Organisator

Duurzaamheid.nl
Website
https://duurzaamheid.nl/
Meer info

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE