fbpx
sedum dak
Natuur en Milieu Overijssel

Organisator

Natuur en Milieu Overijssel
Telefoon
038 4250960
Email
info@natuurenmilieuoverijssel.nl
Website
https://www.natuurenmilieuoverijssel.nl/
Aanmelden
Categorie

Meer info

Aanmelden

Datum

donderdag 18 nov
Verlopen!

Tijd

09:00 - 17:00

Natuurlinclusief bouwen: zo doet u dat

De aandacht en ook het draagvlaak voor natuurinclusief bouwen groeit. Dat is een hoopgevende ontwikkeling en een belangrijke impuls voor meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Tegelijkertijd zien we dat in de praktijk ‘groen’ nog te vaak een sluitpost is bij bouwprojecten. Investeren, kennisdelen, netwerken, het blijft daarom belangrijk om van natuurinclusief bouwen het nieuwe normaal te maken. Daarom organiseren we samen met verschillende partners op 19 november het Congres Natuurlijk! ln een dagvullend programma hoor je over nieuwe ontwikkelingen en inspirerende voorbeelden. En er zijn allerlei mogelijkheden om te netwerken en je vragen voor te leggen aan sprekers en andere deelnemers.

Inspiratie en actie
Met honderden deelnemers, tientallen kennissessies, insperende keynotes en de intentie om daadwerkelijk stappen te (gaan en blijven) zetten, was het congres in november 2020 een mijlpaal voor natuurinclusief bouwen. Professionals uit allerlei sectoren, van provincies en gemeenten tot projectontwikkelaars en ecologen, verzamelden zich om zich te laten inspireren, samenwerkingen te smeden en vooral te werken aan een gezondere leefomgeving voor mens en natuur.

Het stimuleert ons om ook in 2021 met nog meer energie onze bijdrage te leveren. En nodigen u graag uit datzelfde te doen!

En noteer vast donderdag 18 november dan zien we u graag terug bij Natuurlijk 2021!

Natuurlijk! een initiatief van
Het congres is een initiatief van provincie Overijssel, IVN Natuureducatie, DuurzaamDoor, Natuur & Milieu Overijssel, Natuur voor Elkaar, Het Oversticht, Vogelbescherming Nederland en Zoogdiervereniging en wordt georganiseerd door Acquire Publishing.


Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE