fbpx

Ontvang GRATIS ons online inspiratieboekje | Nationale week zonder Vlees en Zuivel

Datum

woensdag - vrijdag 01 - 31 mrt
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Ontvang GRATIS ons online inspiratieboekje | Nationale week zonder Vlees en Zuivel

Duurzaamheidscentrum Deventer

Organisator

Duurzaamheidscentrum Deventer
Email
[email protected]
Website
https://www.dcdeventer.nl
Categorie

De Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel vond dit jaar van maandag 6 maart t/m zondag 12 maart plaats en is een geweldige gelegenheid om te ontdekken hoe lekker, gezond en makkelijk het is om meer plantaardig te eten. Deze jaarlijkse campagne is bedoeld om mensen bewust te maken van de impact van vlees- en zuivelconsumptie op het milieu en dierenwelzijn en dit jaar hebben wij een speciaal online inspiratieboekje voor jou gecreëerd.

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel worden mensen aangemoedigd om een week lang geen vlees en zuivel te eten. Of je nu al een tijdje bezig bent met het verminderen van je vlees- en zuivelconsumptie, of net begint met het verkennen van deze levensstijl, de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel is de perfecte gelegenheid om jezelf uit te dagen en te ontdekken wat een plantaardig dieet te bieden heeft. Laat je inspireren door de heerlijke smaken en ontdek hoe je kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst.

besparing nationaleweekzondervleesenzuivel

Maar hoe maak je de overstap naar minder vlees en zuivel? Ons inspiratieboekje helpt je!

Dat kan lastig lijken als je gewend bent aan een dieet met veel vlees en zuivel. Daarom bieden we vanuit het Duurzaamheidscentrum een GRATIS online inspriatieboekje aan waarin je een aantal heerlijke vega en vegan recepten kan vinden die speciaal voor deze week door Marloes van Schaik zijn bedacht. Maar dat is niet alles! We delen ook heel wat feitjes en weetjes rondom minder vlees en zuivel eten met jou in ons inspiratieboekje. Wist je bijvoorbeeld dat tofu, tempeh en seitan geweldige bronnen van eiwitten zijn? We gaan ook enkele veelvoorkomende fabels rondom een plantaardig dieet ontkrachten, zoals de mythe dat je niet genoeg eiwitten binnenkrijgt als je geen vlees eet.

Dus laat je inspireren, leer en geniet van de heerlijke smaken die een plantaardig dieet te bieden heeft. Of je nu wilt bijdragen aan een duurzamere toekomst, je gezondheid wilt verbeteren of gewoon nieuwe smaken wilt ontdekken, dit is het perfect moment om te beginnen. Download onderaan deze pagina ons online inspiratieboekje.

 

Wat moet ik doen om het online inspiratieboekje te ontvangen?

Als je jouw naam en e-mailadres achterlaat via het formulier hieronder wordt je vervolgens doorgestuurd naar een pagina waar je het online inspiratiedocument (PDF) kan downloaden. Super simpel dus!

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE