fbpx

Open tuinendag regenwater ambassadeurs

Datum

zaterdag 25 jun
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Open tuinendag regenwater ambassadeurs

Natuur en Milieu Overijssel

Organisator

Natuur en Milieu Overijssel
Telefoon
038 4250960
Email
info@natuurenmilieuoverijssel.nl
Website
https://www.natuurenmilieuoverijssel.nl/

Op zaterdag 25 juni van 14 tot 17 uur organiseren de Regenwater ambassadeurs in Deventer een Open Tuinendag. Te zien zijn allerlei voorbeelden hoe je regenwater kunt afkoppelen en hoe je dat water kunt gebruiken in je tuin. De stijlen variëren van technisch tot natuurlijk.

Zo wordt ondergronds gewerkt met verschillende materialen zoals infiltratiekratten en drainagebuizen. Bovengronds met regentonnen, gootjes, vijvers of wadi’s. Naast watertuinen zijn er ook tuinen met groene daken. De bewoners vertellen je graag meer over hun stijl en aanpak.

Aanmelden

Tot en met 21 juni kun je je aanmelden door een mail te sturen naar info@natuurenmilieuoverijssel.nl. Uiterlijk donderdag 23 juni ontvang je een lijst met  adressen waar tuinen te bezichtigen zijn en wat er te zien is.  Je bent welkom op deze adressen tussen 14:00 en 17:00 uur.

Voor vragen kun je terecht bij Willem Seine via:

  • e-mail: seine@natuurenmilieuoverijssel.nl
  • telefoon: 06 53191928

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, mail ons dan.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE