fbpx

Over-Leven in Symbiose Wandeling

Datum

zondag 28 jul

Tijd

10:30

Over-Leven in Symbiose Wandeling

Het Onzichtbare Bos

Organisator

Het Onzichtbare Bos
Email
[email protected]
Website
http://www.hetonzichtbarebos.nl

Meer info

Aanmelden

Kosten

€15,50

De natuur onthult haar geheimen tijdens kenniswandelingen. Symbiose, het samenleven van organismen, wordt ontrafeld. Het bos is meer dan bomen; het is een communicerend netwerk, vergelijkbaar met onze samenleving. Ontdek de prachtige structuren en de diepere betekenis van onze relatie met het bos, allemaal in begrijpelijke taal.

Stap de natuur in voor boeiende wandelingen, gewapend met kennis en een paar essentiële tips. Hier zijn enkele nuttige suggesties om het meeste uit je ontdekkingstocht te halen.

Wandelschoenen zijn je beste vrienden, zelfs op korte tochten. Op natte dagen kunnen paden modderig zijn. Voorjaar brengt muggen; bescherm jezelf. In de zomer, wees alert op teken en draag beschermende kleding. Controleer na de wandeling. In de winter, kleed je warm. Onder de 5 graden? Warme onderkleding is een goed idee.

Deelname kost € 15,50, te betalen ter plaatse contant (alleen gepast), contactloos, via pin of met een cadeaubon. Wees 10 minuten van tevoren aanwezig. Bij buiig weer gaan wandelingen meestal door, omdat regen een boeiend onderwerp is en het bos na een bui heerlijk ruikt. Een paraplu kan indien nodig worden voorzien.
Bij extreme omstandigheden ontvang je persoonlijk bericht en kun je een andere datum kiezen op de website.

Kenniswandelingen, doorgaans voor volwassenen maar ook geschikt voor tieners vanaf 14 jaar, vereisen geen voorkennis. Ongeveer 2,5 uur durend, met een korte pauze voor koffie, thee en lekkers. Kortom, een wandeling doordrenkt met wijsheid en natuurlijke schoonheid, waarin elke stap een nieuw inzicht kan onthullen.

Aanmelden kan via hetonzichtbarebos.nl

Na aanmelding ontvang je een mailtje met alle belangrijke gegevens zoals bijv. locatie en een telefoonnummer voor eventuele vragen.

Let op, heb je je aangemeld binnen 1 uur voor aanvang van de wandeling, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op om te melden dat je meegaat.
(Telefoonnummer vind je in de aanmeldings mail)

De kenniswandeling gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.
Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn krijg je zo snel mogelijk een mailtje met de bevestiging dat de wandeling doorgaat.
Als er aan het einde van de laatste dag voor de kenniswandeling te weinig aanmeldingen zijn, krijg je telefonisch bericht wordt er overlegd.

Voor wie?

    

Iedereen, er is geen basiskennis vereist.
Voor volwassenen vanaf ± 14 jaar.
Honden kunnen helaas niet mee.
Totale tijdsduur:
Wandeltijd: 
± 2,5 uur, halverwege is er een pauze met koffie, thee en koek.
Ongeveer 3 kwartier (meer stilstaan dan lopen dus ;-))
Afstand in km:
2,5 – 3 km
Aantal:
max. 18 personen
Kosten: € 15,50 p.p.  /  jongeren tot 18 jaar € 8,50
Locatie:

Startpunt Nijendal (Diepenveen)

 

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE