fbpx

Plantenruilbeurs voorjaar

Datum

zaterdag 06 mei
Verlopen!

Tijd

10:30

Plantenruilbeurs voorjaar

Groei & Bloei Deventer

Organisator

Groei & Bloei Deventer
Website
https://deventer.groei.nl/

Meer info

Meer info

Locatie

Hoveniersbedrijf De Colm
Holterweg 95 a, Colmschate
Categorie

In de maand mei vindt traditioneel de voorjaars plantenruilbeurs plaats. Deze activiteit spreekt u ongetwijfeld aan, noteer daarom alvast de datum 6 mei in uw agenda. Zoals altijd starten we stipt om 10.30 uur. Zorg wel dat u dan aanwezig bent want zo rond 11.00 uur zijn de meeste planten al van eigenaar verwisseld.

De regelmatige bezoeker kent de ‘ingrediënten’ van deze happening wel, zoals de gezelligheid, de gratis koffie met cake en het grote aanbod van planten. Voor degenen die voor het eerst komen is het belangrijk om te weten dat de naam ‘Ruilbeurs’ de lading niet dekt: er wordt helemaal niet geruild. De meeste bezoekers brengen hun overtollige planten mee, delen aan iedereen uit en kijken zelf ook bij de andere aanbieders of er iets van hun gading bij is. Nieuwe leden hebben soms nog niets aan te bieden, maar dat is absoluut geen bezwaar om toch te komen en lekker in te slaan.

Vanwege de parkeerproblemen bij Hovenier Beijer hebben we met spijt afscheid moeten nemen van Frank Beijer. Met spijt omdat we daar vele jaren zeer welkom waren. Gelukkig heerst er binnen de hovenierswereld een soort van verwantschap met Groei & Bloei want we zijn erin geslaagd om, letterlijk en figuurlijk, een nieuw dak boven ons hoofd te vinden en wel de grote kapschuur van Hoveniersbedrijf De Colm, Holterweg 95 a, Colmschate.

Dit evenement wordt door een partner van het Duurzaamheidscentrum Deventer georganiseerd. Uw duurzaam evenement in omgeving Deventer ook op deze agenda?  Of samen met ons een evenement organiseren, meld hem dan hier aan.

BEDANKT VOOR JE REGISTRATIE

Goed om te horen dat jij gaat besparen, dat levert iets op, ook voor jou!

We streven er na je binnen 14 dagen te bellen voor een gratis telefonisch advies.

We wensen je een duurzame dag toe.

Team RRE